km/óra
  2024.05.19., vasárnap  •  Ivó, Milán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Hapoel Unet Holon: 3/3 a Schaeffler Aréna Savariában

Hapoel Unet Holon: 3/3 a Schaeffler Aréna Savariában

Nézők nélkül rendezték meg kedden este a Hapoel Unet Holon-AEK Athén kosárlabda BL-meccset. Az izraeli együttes immár harmadik győzelmét aratta "hazai pályáján", a Schaeffler Aréna Savariában.

Mint korábban beszámoltunk: a Hapoel Unet Holon nem játszhatja le hazai meccseit a kosárlabda BL-ben Izraelben, így a klub úgy döntött, hogy Szombathelyen rendezi meg egyelőre a mérkőzéseit.

A belga Oostende ellen kétszer is győzött a társulat a vasi megyeszékhelyen, kedden pedig a görög rivális ellen is diadalmaskodott. A végeredmény: 79-68.

Amit Schaerf, a Hapoel Holon vezetőedzője így válaszolt arra a kérdésre, hogy 3/3 után hazai pályának mondhatják-e a Schaeffler Savaria Arénát?
- Nem tudom elmondani, mennyire hiányoznak a szurkolóink. Azonban itt, Szombathelyen mindenki értünk dolgozik: a buszsofőr, a szálloda személyzete, az aréna munkatársai, a Falco ügyvezetőjétől a biztonsági szolgálaton és a rendőrségen át a stáb minden tagján keresztül. A legapróbb részletekben is mindig segítséget kapunk az itteniektől. Nagyon kedves és fantasztikus embereket ismertünk meg - fogalmazott a tréner.

(Fotó: Nagy Jácint)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Kikapott, de bennmaradt az NB/II-ben a Haladás - papíron
A Merkantil Bank liga 33. fordulójában a vasiak az Ajkát látták vendégül. Ellentétes félidők után a vendégek 3-1-re nyertek.
Sportszerűség, fegyelem, bajtársiasság, humor – felavatták a Szabó Éva sétányt (képgalériával)
Tegnap délután ünnepélyes keretek közt felavatták a Haladás pálya mögött a Szabó Éva sétányt. Köszöntőbeszédet dr. László Győző, Szombathely sportügyekért is felelős alpolgármestere, Kelemen Krisztián önkormányzati képviselő és Szabó Hajnalka, a Haladás VSE Tenisz Szakosztályának elnöke mondott. Az ünnepi esemény zárásaként leleplezték Szabó Éva emléktábláját. A legendás teniszező 2022-ben hunyt el.
Indul a vidéki vendéglátóhelyek támogatása
Tizenhárom milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
A polgármester nem dönthet az SZKKA ingyenes csarnokhasználatáról, a májusi közgyűlés tárgyalja a kérést
A májusi közgyűlésen tárgyalja az önkormányzat az SZKKA csarnokhasználati kérelmét, május 24-én pedig szurkolói ankét lesz, amelyen részt vesz a városvezetés is - egyebek mellett ez derül ki abból a levélből, amelyet vasárnap délután dr. Nemény András tett közzé. Az NB I-be
Ekler Luca aranyérmet nyert 100 méteres síkfutásban a para-atlétikai világbajnokságon
Ekler Luca aranyérmet nyert 100 méteres síkfutásban a para-atlétikai világbajnokságon, a japán Kobéban – írta az MTI.