km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Kosárlabda BL-meccs az Arénában, ismét zárt kapuk mögött

Kosárlabda BL-meccs az Arénában, ismét zárt kapuk mögött

Kedden este a Shaeffler Aréna Savariában rendezték a kosárlabda BL-ben a két győzelemig tartó Hapoel Unet Holon - Oostende összecsapás harmadik, utolsó ütközetét. Az izraeli alakulat nyert, így összesítésben 2-1-gyel jutott tovább.

Mint korábban beszámoltunk: a Hapoel Unet Holon nem játszhatta le hazai meccsét a kosárlabda BL-ben Izraelben, így a klub úgy döntött, hogy a belga rivális ellen Szombathelyen, a Schaeffler Aréna Savariában rendezik a találkozót. Két hete kedden volt az első csata, akkor a Holon nyert, Oostende-ben viszont a belgák egyenlítettek, így kedden Szombathelyen zárult a párharc: az izraeli gárda 78-72-re diadalmaskodott.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Amit Shaerf, a Hapoel vezetőedzője újra kiemelte: pazar volt a rendezés, örültek, hogy Szombathelyen lehettek, a tréner pedig végül ismét külön köszönetet mondott a Falconak, hogy rendelkezésre bocsátotta a csarnokot.

(Fotó: Nagy Jácint)

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.