km/óra
  2024.05.20., hétfő  •  Bernát, Felícia napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Haladás: három gól és három pont a Csákvár ellen

Haladás: három gól és három pont a Csákvár ellen

Teljesen megérdemelt, 3–0 arányú győzelmet aratott a Haladás vasárnap délután a Csákvár ellen a Rohonci úton. 

SZOMBATHELYI HALADÁS - AQVITAL CSÁKVÁR FC 3-0 (1-0).Szombathely, játékvezető: Berényi

Haladás: Verpecz – Schimmer, Jagodics, Balogh (Kiss B., 67.) – Tóth D., Holdampf, Jancsó, Bosnjak – Schuszter (46., Farkas B.), Rácz – Tóth-Gábor (81., Doktorics)

Csákvár: Markek – Tányéros, Nándori, Kocsis, Sipos – Komáromi, Mészáros, Galambos, Tamás – Albert, Baracskai.

 

A 14. percben pedig Jancsó hátragurított labdáját Tóth Dávid tűzte kapura 20 méterről,de Markek védett. Fokozatosan átvette az irányítást a Haladás, jöttek jobbról-balról a beadások, a csákvári védők azonban rendre tisztázni tudtakBeszorult a Csákvár, a vendéggárda szinte ki sem tudott jönni saját térfeléről. A 37. percben Rácz bal oldali beadását Holdampf fejelte kapura nyolc méterről, de Nándori szögletre mentett. A 43. percben Tóth-Gábor indításával Rácz lépett meg a jobb oldalon, de 16 méterről fölé bombázott.  A 46. percben Rácz 20 méteres szabadrúgása a felső lécről levágódott, az érkező Tóth-Gábor két méterről a kapuba fejelt (1-0).


A szünetben cserélt a Haladás, Schuszter helyett Farkas állt be.  Az 57. percben Tóth-Gábor kapott labdát, majd egy csel után a kifutó kapus mellett hét méterről a bal sarokba helyezett (2-0). A Csákvár feljebb tolta állásait - a Haladás büntetett. A 66. percben Rácz passzolt a bal oldalon Farkashoz, aki egy csel után éles szögből a hosszú, bal sarokba helyezett (3-0). Belelendült a hazai együttes, sorra vezette támadásait, Tóth-Gábor Kristóf további két gólt is szerezhetett volna, de a kapus mindkétszer bravúrral védett.


A Haladás jól futballozott, teljesen megérdemelten tartotta itthon a három pontot.


Fotók: Mészáros D. Zsolt

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak