km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Hadházy azt állítja, folyamatosan veszi az MTVA - a képviselő egy hétig sátrazik a közmédia székháza előtt

Hadházy azt állítja, folyamatosan veszi az MTVA - a képviselő egy hétig sátrazik a közmédia székháza előtt

A képviselő egyelőre egyedül sátrazik az épület előtt, de péntekre tüntetést hívott a Kunigunda útjára - írja a HVG.


Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő négy napja sátrazik az MTVA székháza előtt, egyebek között a közmédia kormánypárti elfogultsága ellen tiltakozik akciójával, és elmondása szerint az állami média stábja reggeltől estig kamerával figyeli - számolt be az RTL Híradó.

"Volt olyan, hogy folyamatosan rá volt állítva a sátorra a kamera" - mondta el a képviselő, aki azt is felvette, amikor a stábtagok a sátor melletti autóban járó motor mellett figyelték. Bár erre reagálva a közmédia autójában leállították a motort, a fűtés lemerítette az akkumulátort, így egy másik MTVA-s autót hívtak segítségül, hogy bebikázzák a másikat. Azt is felvette az MTVA stábja, amikor Hadházy a hozzá érkező támogatókkal beszélgetett.

Az MTVA szerint Hadházy Ákos nem mond igazat, mert ők csak a hírérték szempontjából értékelhető "performanszait" veszik fel annak érdekében, hogy a képviselő "valótlan állításait cáfolhassák."

Ezen a közleményen kívül nincs nyoma annak, hogy a Híradó beszámolt volna Hadházy akciójáról - a teljes anyag a HVG-n olvasható.

Fotó: HVG

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.