km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Fametszés miatt zárják le a Király utcát

Fametszés miatt zárják le a Király utcát

Március 25-én, hétfőn fametszéses munkálatok miatt lezárják a Király utcát. Ez idő alatt az érintett útszakaszon a parkolás tilos lesz, osztotta meg a hírt a Szompark közösségi oldalán.

 

Mint írják, a munkálatokat követő napokban (03.26.) szakaszosan folytatja cégük a fametszéses munkálatait a Széll Kálmán utcában. Ugyanezen az útszakaszon szintén tilos lesz a parkolás a munkavégzés ideje alatt.


Kérik, hogy az érintett területen közlekedők szíveskedjenek kísérjék figyelemmel a forgalmi táblákat és az esetleges útlezárásokra való utasításokat.


Fotó: Szompark

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.