km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Egerben aratta 25. győzelmét az SZKKA

Egerben aratta 25. győzelmét az SZKKA

A női NB/I B-s kézibajnokság 25. fordulójában ma este az SZKKA Egerben lépett pályára. A mieink remekül kezdtek, a két pont sorsa már az első félidőben eldőlt.

Kulcsár két találatára Babinszky válaszolt, így az 5. percben 1-2 állt az eredményjelzőn. A folytatásban Pálffyék ritmust váltottak, sorozatban négyszer is beköszöntek, így a 9. percben már 6-1-re vezettek a mieink. A hazai időkérés sem hozott változást, Pődör Rebeka, Kazai és Szmolek találatával már 8 volt közte (12. p.: 1-9).

Farkas József ismét magához rendelte tanítványait, de az egriek nem tudtak mit kezdeni a szombathelyiek remek védekezésével. Jött egy gólcsend a vasiak részéről, a házigazda igyekeztek zárkózni, de a különbség így is tekintélyes maradt (20. p.: 5-12).   

A játékrész hajrájában sem változott a játék képe, őrizte magabiztos előnyét a vasi alakulat, a 28. percben pedig immár tíz volt a differencia (7-17).

A fordulást követően is magabiztosan játszott a szombathelyi alakulat, az Eszterházy SC nem tudott felzárkózni (39. p.: 13-22). A hajrában ezúttal sem kellett izgulniuk a lelkes vasi szurkolóknak, Szmolekék behúzták a szezonbeli 25. győzelmüket is.

Folytatás a jövő szombaton hazai pályán a Hajdúnánás ellen.

Eszterházy SC – SZKKA   20-32  (7-18)
SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok) – Pődör R. 7, Pálffy 4, Kulcsár 4, Pődör B. 5, Horváth, Varga 2, Szeberényi 3, Szmolek 3, Böhm, Balogh 2, Kazai 2, Hornyák. Vezetőedző: Vida Gergő.  

(Fotó: szombathelyikezilabda.hu)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.