km/óra
  2023.04.01., szombat  •  Hugó napja
Életveszélyesen megsérült az Opel vezetője Bobánál

Életveszélyesen megsérült az Opel vezetője Bobánál

A mentők négy embert szállítottak kórházba a szerdán délután történt baleset helyszínéről. A legsúlyosabban az okozó sérült, ő nem használta a biztonsági övét és életveszélyes fejsérülést szenvedett.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Boba közelében, írja a 112Press. Jánosháza felől Celldömölk irányába tartott egy Peugeot személygépkocsi. Az autót vezető huszonéves nő mögött 1,5 éves gyermeke utazott. A hírhedt bobai elágazónál a menetirány szerinti bal oldalról az Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe egy Borgáta felé tartó Opel, ami a Peugeot oldalának ütközött. A Peugeot a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és szántóföldre csapódott és felborult. Közben az autó ajtaja leszakadt. 


A sofőr és gyermeke is be volt kötve, ők az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedtek és az autó vezetője nem esett ki az autóból az ajtó leszakadása ellenére sem.


A baleset okozója nem használta a biztonsági övét és az ütközéskor átzuhant az anyósülésre, a fejét pedig beverte a B-oszlopa. A 43 éves férfi életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Az állapotát hosszan próbálták stabilizálni a helyszínen, mielőtt a mentők kórházba szállították.


Információik szerint a férfi 13 éves gyermeke sem volt bekötve, ő karcolásokkal megúszta a balesetet, de a mentők kivizsgálásra őt is kórházba szállították.


A helyszínre celldömölki és egyházashetyei tűzoltók érkeztek. A forgalom irányításában a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai segédkeztek.


A helyszíni szemle, a mentés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

kapcsolódó cikkek
Összeütközött két autó Boba és Egyházashetye között
Összeütközött két autó Boba és Egyházashetye között
kapcsolódó cikkek
Összeütközött két autó Boba és Egyházashetye között
Összeütközött két autó Boba és Egyházashetye között
Savaria Fórum 32. évfolyam 11. szám - 2023.03.31.
Savaria Fórum 32. évfolyam 11. szám - 2023.03.31.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: a Rábapaty elvette a Haladás veretlenségét, a Jánosháza is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Répcelak hazai győzelemmel folytatta jó sorozatát, nem született gól a Szentgotthárd és a Celldömölk összecsapásán.
Ez egy családias történet – látogatás a Johanneumban Szabó Miklós intézményvezetőnél
Lendületes, energikus léptekkel jön elénk a Johanneum folyosóján Szabó Miklós, a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ intézményvezetője. Az általa vezetett szociális intézmény a társadalom perifériáján lévő csoportokat látja el: az idősek, fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek és hajléktalanok ügye ma is takarásban van, és ezen a terepen eleve nehéz klasszikus sikertörténeteket generálni. Szabó Miklós viszont motivált vezető, eredményekkel a háta mögött, s tervekkel a jövőre nézve.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Megyei I. osztály: két idegenbeli, valamint egy hazai győzelmet hozott a vasárnapi nap
A Vép a Söpte ellen tartotta otthon a pontokat, a Körmend Táplánból, a Csepreg pedig Szarvaskendről távozott győzelemmel.
Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: A Haladás VSE, a Király SE és a Rábapaty már biztosan elődöntős
A legjobb négy mezőnyében még egy hely kiadó.
legfrissebbek
Délvirág díszíti a Szily János utcát
Nyitány: itthon kezd a Crushers
A HFL-ben, a magyar amerikaifutball-bajnokság első osztályában kezdi meg idei szereplését a Szombathely Crushers: a csapat most szombaton délután három órától az Újpest Bulldogs csapatát fogadja a Városligeti (SZSE) pályán.
Szombattól várhatók a legforgalmasabb napok az üzletekben
Óvatosabbak a vevők, nem hozták annyira előre a húsvéti bevásárlásokat, mint korábban, így szombattól különösen forgalmas napok várhatók az üzletekben - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek.
Villámok, viharos szél és jégeső is jöhet
Programajánló: kék séta, húsvétra hangolódás és ügyességi versenyek a Víztorony lábánál
Ezen a hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők: kinyit a Víztorony és a KRESZ-park, megrendezik a kék sétát az autizmussal élőkért, húsvétra hangolódhatunk, a zenerajongókat koncertek várják, a gyerekeket pedig bábszínházba invitálják. A jövő hét is tartogat érdekességeket, sokféle program várja az érdeklődőket.