km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Szántóföldre zuhant egy kisrepülőgép Fejér megyében, két ember meghalt (Frissítve)

Szántóföldre zuhant egy kisrepülőgép Fejér megyében, két ember meghalt (Frissítve)

Szombaton 10 óra körül halálos légibaleset történt Martonvásár és Ráckeresztúr között.

Halálos légibaleset történt Fejér megyében, szombaton 10 óra körül egy kisrepülőgép csapódott a Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Hozzátették, a rendőrség megkezdte a helyszínelést.

A helyszínre több mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint egy ember a helyszínen életét vesztette.

 

Frissítés – 17:19

A rendőrség késődélutáni közleménye szerint egy sportrepülőgép szenvedett balesetet, melyben két férfi utazott. A korábbi beszámolók egy halottról szóltak, a friss közleményben viszont már azt írják, mindketten meghaltak a helyszínen.

A a helyszínelés továbbra is tart, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

 

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Munkába állt a szombathelyi tűzoltóság új járműve
Új gépjárműfecskendővel bővült a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság járműállománya: 4000 liter vizet képes szállítani, és minden káreseménynél bevethető. A beszerzés egy 10,1 milliárd forint értékű pályázat keretében történt, összesen 37 gépjárműfecskendőt osztottak szét a tűzoltóságok között.
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Irokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.