km/óra
  2024.04.23., kedd  •  Béla napja
Csokitojást gyűjöttek a gyerekek a Joskar-Olán

Csokitojást gyűjöttek a gyerekek a Joskar-Olán

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Joskar-Ola Alapítvány a húsvéti csokitojás gyűjtő rendezvényét, amelyen rengeteg gyerek vett részt. A kiváló hangulatú programon tiszteletét tette a húsvéti nyúl is, akivel közös képet készíthettek a résztvevők.

Kellemes tavaszi napsütés várta szombat délután a családokat a Joskar-Ola-lakótelep sportpályáinál.. A időjárásnak köszönhetően rengetegen vállalkoztak arra, hogy megkeressék a fűben rejtőző édességeket, amelyeket a Joskar-Ola Alapítvány munkatársai rejtették el.

A résztvevő gyerekek közül többen kosárkával készültek a gyűjtésre, a sajátos technikáknak köszönhetően a rétről senki sem ment haza üres kézzel. 

A gyűjtésben maga a húsvéti nyuszi is segített a gyerekeknek, aki megtisztelte jelenlétével a rendezvényt. A Joskar-Olán már hagyomány a csokitojás-keresés, az idei a nyolcadik alkalom volt.

A program zárásaként kicsik és nagyok is fotózkodtak a húsvéti nyuszival, aki készségesen állta a rohamot. A szervezők ígéretének megfelelően jövőre is várják a gyerekeket a húsvéti csokitojásgyűjtő vetélkedőre.

 

Fotók: Kelemen Krisztián/Facebook
 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Futsal: pazar gólok, tükörsima győzelem, kiütötte a Haladás a második Kecskemétet
Felipe Conde legénysége 6-0-val intézte el legfőbb üldözőjét a felső-házi rájátszás 8. játéknapján.
Vármegyei II. osztály, északi csoport: nagy győzelmet aratott a Répcelak, a Bozsok és a Kemenesalja is hétgólos mérkőzésen diadalmaskodott
Bobán és Gércén is potyogtak a gólok: előbbi 4-4-es döntetlent játszott a Gencsapátival, míg utóbbi 3-2-es hazai sikert könyvelhetett el a Szeleste ellen. Az Alsóújlak, a Sé, valamint a Pecöl is idegenben tudott nyerni, utóbbi pedig a Sé Lukácsháza elleni sikerének köszönhetően a tabella élére állt.
A Derkovitson folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció Szombathelyen
Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak, szükség szerint újrafestik a parkolóhelyeket, és takarítás közben a fametszési és parkfenntartási munkákat is elvégzik.
Ne vigyük haza a madárfiókákat és az állatkölyköket!
Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).
Vigyázat! Megint csalók élnek vissza az MNB nevével és logójával
Újabb csalási kísérletben igyekeznek csalók hitelesnek tűnni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevével és logójával: egy most terjedő e-mailes csalásban bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rábírni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le – közölte az MNB hétfői közleményében, kiemelve hogy a jegybank nem készít és támogat víruskezelő programot sem lakossági, sem vállalati ügyfelek számára.