km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Bűnmegelőzési programsorozat: idén is házhoz mennek a rendőrök

Bűnmegelőzési programsorozat: idén is házhoz mennek a rendőrök

Új címmel, „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezéssel folytatódik az idei évben a korábbi évek népszerű prevenciós programsorozata, közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A cél továbbra is a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése egy olyan tájékoztató kampány működtetésével, amely hiteles forrásból, szakemberektől származó információkkal segíti az állampolgárok biztonságának fokozását.


A főkapitányság munkatársai 2022. május 10-én 9-től 12 óráig információs pontot működtetnek a Katonatörténeti Múzeum előtti területen (9700 Szombathely, Aréna u. 8.).


A helyszínen szakemberek „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt is tartanak, valamint bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket.

 

Fotó: police.hu

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.
Folytatódik a meleg, napsütéses idő
Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Anno: ezrek vonultak fel a Karneválon
A karneváli forgatagot, amit nagy színjátéknak és eleven történelemkönyvnek egyaránt neveztek, 1961 szeptemberének végén láthatták először a város lakosai. A Savaria Karnevált –1963 kivételével – 1969-ig minden év augusztus utolsó vasárnapján rendezték meg. A felvonulást 1965-ben, 1966-ban a televízió is sugározta.