km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
Bérlet- és jegyár csökkentés az SZKKA-nál

Bérlet- és jegyár csökkentés az SZKKA-nál

A szurkolókkal egyeztetett a kézilabda klub vezetősége a döntés meghozata előtt, írja a csapat hivatalos honlapja.

Mint írják: "Szeretnénk támogatni Szurkolóinkat, ezért az idén kedvezőbb áron vásárolhatnak bérleteket és meccsbelépőket.
A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetősége és szurkolótábora között remek a kapcsolat és folyamatos a kommunikáció. Az új szezon kezdete előtt Pődör Zoltán ügyvezető és vezérszurkolóink arról egyeztettek, klubunk hogyan tudja támogatni és együtt még jobban megerősíteni az SZKKA közösségét.

A megbeszélésen fontos döntés született a meccsbelépőkre és a bérletekre vonatkozóan: az elmúlt szezonokhoz képest kedvezőbb áron juthatnak a bérletekhez és jegyekhez Szurkolóink. Az osztályváltás mellett ennek oka, hogy a megugró infláció és energiaárak miatti nehéz helyzetben klubunk szeretné támogatni közösségünket, hogy kijárjanak kikapcsolódni, szórakozni a mérkőzésekre.

Ezért a meccsbelépők árát 1600 forintról 1000 forintra (diák/nyugdíjast 800 forintról 500 forintra) csökkentettük, a minden hazai NB I/B-s és Magyar Kupa mérkőzésre érvényes bérlet árát pedig a tavalyi 17 500 forint helyett 10 000 forintban határoztuk meg. Az SZKKA-s gyerekeknek és szülőknek pedig  továbbra is díjtalan a belépés a hazai mérkőzésekre. Az idei bérletek árusítása várhatóan a jövő hét második felétől kezdődik, de a pontos részletekről még tájékoztatjuk Szurkolóinkat.  

Az egyeztetés témája volt még, hogy új sportszergyártó miatt új szurkolói mezeket is gyártatunk, amelyet hamarosan a nagyközönség számára is bemutatunk, illetve az eddig nagy sikert arató kapucnis pulóverekből is készülünk új kollekcióval. Terveink szerint a közösségi felületeinken, valamint a mérkőzések helyszínén is szeretnénk különböző nyereményjátékokba bevonni a drukkereket, így mindenképp érdemes lesz kilátogatni a hazai bajnoki meccsekre.

Jegyárak a 2022/2023-as szezonra:

Felnőtt: 1000 HUF
Diák/Nyugdíjas: 500 HUF
A 2022/2023-as szezonra érvényes bérlet ára: 10 000 HUF

(szombathelyikezilabda.hu)

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Új eszközöket szerzett be a Szombathelyi Parkfenntartási Kft.
Tartályos fűnyíró traktor, rézsűkasza, traktor, tartálykocsi – ezek a gépek szerepeltek a Szompark idei eszközbeszerzési terveiben. A tartálykocsi, traktor, és a rézsűkasza már tavasz végére megérkezett, nemrég sikerült beszerezni a kaszálékot tartályba gyűjtő nagyobb méretű fűnyírókat is, ezekből összesen 3️ darab érkezett cégünkhöz, osztotta meg a hírt közösségi oldalán a Szompark.
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.