km/óra
  2024.05.20., hétfő  •  Bernát, Felícia napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Balázsy Péter: a párbeszéd jegyében végezném a munkámat

Balázsy Péter: a párbeszéd jegyében végezném a munkámat

A kampányt összegezte Dr. Balázsy Péter, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki a Savaria Fórumnak is elmondta véleményét az elmúlt hetek történéseiről.

-    Szombathelynek az elmúlt hónapokban kialakult békétlenség helyett békére, a fejetlenség helyett fejlődésre, de legfőképpen a valótlanságok helyett a valóságra van szüksége - fejtette ki az álláspontját és hozzátette, reális ígéretek alapján, valódi forrásokból készül a város fejlesztésére.  


– Megválasztásom esetén mindent elkövetek azért, hogy a közgyűlés tagjai ennek szellemében dolgozzanak majd. A városi civil szervezetekkel, kamarákkal, minden szombathelyi polgárral folytatott párbeszéd alapján szeretném végezni a munkámat. Úgy tervezem, hogy az első között döntünk a  jövő évi utcafelújításokról, nem lesz többé bal- és jobboldali utca, csak a műszaki állapot számít majd.


Szombathely indulna a kormány által indított elektromosbusz-pályázaton, erről már egyeztetett Kaderják Péter államtitkárral, mondta Balázsy Péter.  A jelölt szakemberekre bízná a város új közlekedési koncepciójának az elkészítését, addig is új parkolókat jelölne ki és beemelné a Modern Városok programba a parkolóház építését.   Dr. Balázsy Péter bejelentette, hogy minden tavaly született szombathelyi gyermek után elültetnek egy fát. Mivel fontos kérdésnek tartja a környezetvédelmet, ezért először a városi intézményekben, utána pedig az egész városban újragondolnák a szelektív hulladékgyűjtést.


Kérdésünkre, miszerint milyennek ítéli meg a kampányt, amiben volt minden, sőt, minden is, Balázsy Péter azt válaszolta:


-    Sok szereplőtől méltatlan színvonalú dolgok láttak napvilágot, rengeteg valótlanság hangzott el. Nagyon rossz divatot teremtett a Facebook-oldalak mögé bújva történő üzengetés, Szombathely 80 ezres város, a politikai életben mindenki pontosan tudja, ki, kicsoda, semmi szükség sincsen a személyeskedő hazugságokra. 


 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak