km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Üdv köztünk Natasa, Zella, Kamilla, Olivér, Ájlin és Bendegúz!

Üdv köztünk Natasa, Zella, Kamilla, Olivér, Ájlin és Bendegúz!

Íme Szombathely legfrissebb anyakönyvi hírei!

SZÜLETÉS:

Surugiu Lehel Sándor és Udvardy Alexandra leánya: Natasa Anna, Varga Benjámin és Rákos Noémi leánya: Kamilla, Zámbó Zoltán és Csonka Petra fia: Zalán, Pálosi Gábor és dr. Hajdu Anita Dóra leánya: Alíz, Farkas Martin és Tóth Hajnalka Erzsébet fia: Olivér Péter, Horváth Zoltán és Králler Miléna leánya: Ájlin, Mátyás Balázs Máté és Németh Eszter fia: Bendegúz, Szemes Tibor és Kiricsi Adél fia: Ákos, dr. Baán Tamás Örs és Csitkovics Szabina leánya: Mira Eszter, Siroki Patrik és Horváth Vivien leánya: Hanna, Barkovics András Krisztián és Herczeg Vanda Gertrúd leánya: Dorottya, Hüse Lajos és Varga Nóra leánya: Szófia, Török Csaba és Horváth Szandra fia: Barnabás Csaba, Nagy Norbert és Kopácsi Viktória fia: Noel, Nagy Patrik István és Tiszai Krisztina fia: Levente, Devecsery Attila és Viniczai Angéla Mária fia: Bene Péter, Kiss Milán és Csizmazia Daniella leánya: Auróra, Penczinger Christopher Gábor és Trittremmel Viktória leányai: Kamilla és Szofi (ikrek), Seres Gábor és Sőre Hajnalka leánya: Anna, Lakosi Péter és Selyem Beatrix fia: Levente, Dezső Roland és Salamon Zsuzsanna Csenge fia: Edmund, Fábián János és Szendi Renáta leánya: Anasztázia, Galamb Csaba Szabolcs és Varga Renáta fia: Máté, Hollósi Balázs és Kiss Jessica leánya: Aisa, Zelenyánszky Péter és László Andrea leánya: Zella Léda


HÁZASSÁG:

Weiland Barna és Varga Alexandra, Török László és Janzsó Adrienn, Konetsny Attila Bálint és Schätzel Bianka, Giczi Patrik és Schwahofer Tamara, Bindics Attila és Dervarics Dóra, Galyas József és Kámán Mónika Ágnes, Molnár Roland István és Varga Gréta, Markó Béla Iván és Kassai Réka, Horváth Robin Dániel és Kozma Krisztina, Horváth Tibor és Muhovits Rita, Németh Norbert és Kéri Julianna, Zentai Gábor és Láris Tünde, Staritzbüchler Tibor és Csöglei Mária Terézia, Peresznyák András és Takács Erika


HALÁLESET:

Szilvágyi Imre Istvánné Horváth Erzsébet, Kiss Antal, Hegedüs Józsefné Török Anna, Deme Barnabásné Benedek Éva, Lippai József, Piri Árpád, Miklós Istvánné Sántha Anna Mária, Králik Judit Éva, Tóth Miklós, Nyári András, Berecki Gyuláné Krémer Erzsébet, Bardócz András, Frigy Lajos, Kálmán Jánosné Németh Mária, Szijártó Tibor, Mándli László, Vági Lászlóné Szalay Zsuzsanna Ilona, Boda Gyuláné Csoknyai Mária Magdolna, Banga Józsefné Ávár Erzsébet, Kovács József, Szakács László Jenőné Németh Erzsébet

 

Fotó: Pixabay

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.