km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Az Anima Sound System lesz a Sztárbox egyik sztárfellépője az RTL-en

Az Anima Sound System lesz a Sztárbox egyik sztárfellépője az RTL-en

Tolvai Renivel állhatnak egy színpadra vasárnap este.

Néhány nappal ezelőtt már belengette a Facebookon a szombathelyi Anima Sound System, hogy vasárnap este meglepi szülinapi fellépésük lesz az egyik kereskedelmi tévében, de, hogy pontosan melyik csatornán, arról csak most rántották le a leplet. Az Instagramon jelentette be ugyanis az RTL, hogy Tolvai Reni mellett a 30 éves szombathelyi zenekar is fellép vasárnap este a Sztárbox arénájában.

„Visszautazunk az időben, mert egy különleges produkcióval készülnek, csakis a Sztárbox negyeddöntőjére” – ígéri a csatorna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sztárbox (@sztarboxrtl)

Az RTL újraélesztett műsorában ezúttal Nyári Dia és Járai Kíra, Rácz Jenő és Kabát Péter, illetve Pintér Tibor „Tenya” és Dobrády Ákos száll ringbe, hogy megküzdjön egymással.

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.