km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
„Álljon meg a menet! Miért kell tönkretenni a város értékeit?”

„Álljon meg a menet! Miért kell tönkretenni a város értékeit?”

Kifakadt Kelemen Krisztián képviselő. Azután, hogy csütörtökön éjjel ismeretlenek megrongáltak több útfelújítást jelző táblát, most valaki egy padot tett tönkre a Joskar-Ola lakótelepen.

„Én értem, hogy kampány van, de az új padok nem törnek össze maguktól, a szemét halmokban nem kerül közterületre magától szanaszét a városban, a zöld szemetesek nem esnek le maguktól a helyükről, a felújítást jelző plakátok sem firkálódnak össze maguktól és még sorolhatnám...”

– kezdte Facebook-posztját Kelemen Krisztián képviselő.

Azután ugyanis, hogy csütörtökön éjjel ismeretlenek megrongáltak több Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában lévő, útfelújítást jelző táblát, most valaki egy padot tett tönkre a Joskar-Ola lakótelepen.

„Álljon meg a menet! Miért kell tönkretenni a város értékeit? Hogy legyen miről cikkezni a Vas Népében? STOP, a gyűlölet, a rongálás, a vandalizmus nem pálya! Védjük meg közös értékeinket a városban! Figyeljünk és vigyázzunk Együtt Szombathelyre!”

– hangsúlyozta a képviselő.

 

Fotó: Facebook/Kelemen Krisztián

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.