km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Példátlan vandalizmus: Megrongálták az útfelújítást jelző táblákat Szombathelyen

Példátlan vandalizmus: Megrongálták az útfelújítást jelző táblákat Szombathelyen

Az éj leple alatt ismeretlenek fekete festékkel lefújtak több táblát is.

Csütörtökön éjjel ismeretlenek megrongáltak több Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában lévő, útfelújítást jelző táblát: fekete festékkel lefújták a feliratokat.

„Éjszaka. Fekete festékkel. Az is nagyon szomorú, hogy a kampányok hevében különböző pártok, jelöltek plakátjait megrongálják, de Szombathely nevével és címerével ellátott városi tábláknál ez eddig nem fordult elő. Megdöbbentünk. Elutasítjuk a gyűlöletet, a vandalizmust, a hazaárulózást. A városért, az itt előkért dolgozunk, az útfelújítások folytatódnak”

írta közleményében az önkormányzat.

Fotó: Facebook/Szombathely MJV

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.