km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
A sínek felé lökte a sorompónál megálló Suzukit egy Volvo kamion a 86-os főúton

A sínek felé lökte a sorompónál megálló Suzukit egy Volvo kamion a 86-os főúton

A lengyel rendszámú kamion vezetője későn észlelte a fénysorompó piros jelzésénél megálló Suzuki személyautót. Az ütközés előre lendítette a gépkocsit.

 

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt szerdán Szombathely határában, az ún. Körtésnél, írja a 112Press. Répcelak irányába tartott egy lengyel rendszámú Volvo kamion, amelynek vezetője későn észlelte az előtte a fénysorompó piros jelzésénél megálló személygépkocsit. A sofőr a fékbe taposott, de a nyergesvontató ütközött a már álló Suzukival, amit a vasúti pálya űrszelvényébe lökött.


A személyautót vezető férfi azonnal tolatni kezdett, hogy az érkező vonat ne ütközzön az autójával. A balesetben senki sem sérült meg, de a személyautóban utazó asszony nagyon megijedt.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint