km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Választás 2019: a Pro Savaria Egyesület Koczka Tibort támogatja polgármesterjelöltként

Választás 2019: a Pro Savaria Egyesület Koczka Tibort támogatja polgármesterjelöltként

A Pro Savaria Egyesület Koczka Tibor független polgármesterjelöltet támogatja az őszi önkormányzati választáson, közölte a civil szervezet képviseletében Molnár Miklós. A szervezet is indul választáson, mind a 14 körzetben állít jelöltet.

Sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön Molnár Miklós Pro Savaria Egyesület vezetője, hogy a szervezet is indul az őszi választáson, ugyanazt a polgári értékrendet képviselve, mint a 2002-es zászlóbontásnál. A szervezetet már be is regisztrálta a választási bizottság. Az elveink ugyanazok, mint 2002-ben, mondta a politikus: a polgárok felhatalmazásával szakmai kontrollt kívánunk gyakorolni a pártok és helytartóik felett, ahogy eddig tettük. Emiatt sokan nem szeretnek bennünket, tette hozzá, majd úgy fogalmazott: kis felhatalmazás kis kontroll, nagy felhatalmazás nagy kontroll.


A héten fontos politikai események történtek Szombathelyen, folytatta Molnár Miklós. Koczka Tibor a Fidesz-KDNP tagjaként bejelentette, hogy független polgármesterjelöltként indul a választásokon. 


-    Egyesületünk egyetértek a Koczka Tibor által képviselt, jobboldali, polgári értékkel, az általa megfogalmazott elvekkel. Hasonlóan gondolkodunk a józan politikájáról és úgy látjuk, az őszi önkormányzati voksoláson nem politikai lobbistát, hanem városvezetőt kell választani Szombathely élére. Ezért a Pro Savaria Egyesület Koczka Tibort támogatja polgármesterjelöltként. 


A Pro Savaria miden körzetben állít jelöltet, mondta Molnár Miklós: nyitottak vagyunk a civilek, a pártok támogatására is, akár a Fidesz-KDNP-re is számítunk, ha képes azonosulni a polgári, jobboldali gondolatokkal és elvekkel.

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.