km/óra
  2024.05.05., vasárnap  •  Györgyi napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Holttestet találtak egy szombathelyi lakásban

Holttestet találtak egy szombathelyi lakásban

Helyszínelők érkeztek hétfőn délután egy szombathelyi lakáshoz. Információk szerint nem merült fel az idegenkezűség gyanúja.

 

Holtan találtak lakásában egy középkorú férfit hétfőn délután a szombathelyi Pázmány Péter körúton. A férfi nem természetes halállal halt meg.


A 112press információi szerint először mentők érkeztek a földszinti lakáshoz, majd később az orvosi ügyelet autója mellett rendőrségi helyszínelők is megérkeztek, 16 óra körül pedig a halottszállító is megállt a kilencemeletes épület mellett.


A 112pressnek egy házban lakó asszony elmondta, hogy a középkorú férfi egy szombathelyi gyárban dolgozott. Szombaton látta utoljára, amikor munkából érkezett haza a férfi. Az asszonyhoz rendőrök csengettek be hétfőn délután, ekkor tudta meg a halálhírt.


A férfi néhány hónapja elvesztette egy közeli hozzátartozóját és egyedül élt a lakásban. Ennek ellenére a házban lakó asszony nem vett észre rajta semmi olyasmit, ami aggodalomra adott volna okot.


Úgy tudják, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban. A férfi önkezével vetett véget az életének.

 


Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 33. évfolyam 17. szám - 2024.05.03.
Savaria Fórum 33. évfolyam 17. szám - 2024.05.03.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombathelyre ért a platós kampány: Knézy Jenőt idézve üzent Magyar Péter (képgalériával)
„Végre egy mérkőzés, amit élvezek”, mondta idősebb Knézy a Fradi 1995-os Bajnokok Ligájába jutásakor a Grasshoppers elleni meccs közben, és ezt sütötte el most Magyar Péter országjárása hétfő esti szombathelyi állomásán a Fő téren egy-két ezres tömeg előtt, üzenve a kormánypártnak hogy a „Tiszát eddig megállítani senkinek sem sikerült”. Főként pártja távlati terveiről beszélt, az uniós választások tétjéről viszonylag kevés szó esett.
Megyénkbe érkezett Magyar Péter
Két napon keresztül Vas megyét járja Magyar Péter. Hétfőn reggel Vasváron kezdett, majd Körmenden folytatta a látogatást. Szombathelyen este hatkor kezdődik a Fő téren a beszéd.
Javában zajlik a majális az Emlékmű-dombon
Szombathely Város Koncert Fúvószenekara reggel 9-kor "nyitotta meg" a szombathelyi Majálist. Az Emlékmű-dombon a csapatok már főznek, a veterán- és tuningautó-felvonulásra is sokan voltak kíváncsiak.
Magyar Péter megosztotta vasi látogatásának részletes programját
A politikus vasárnap tette közzé a posztot, vas megyei látogatásának részletes programjával, s az is kiderült, édesapja szombathelyi, így gyermekkori nyarainak nagy részét városunkban töltötte.
Hétfőn Szombathelyre jön Magyar Péter
Hétfőn és kedden Vas vármegyében folytatja országjárását a Tisza Párt politikusa.