km/óra
  2024.05.01., szerda  •  Fülöp, Jakab napja
1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

Zaklatás miatt vádat emelt a kecskeméti ügyészség egy nővel szemben, aki egy év alatt három telefonszámról összesen 1573-szor hívta fel az anyját védő ügyvédet, és még 769 smst is küldött neki, derül ki az ügyészség közleményéből, írja a telex.hu.

Mint olvasható: "A vádirat szerint az ügyvéd a nő anyját védte egy büntetőügyben, a nő pedig 2022 januárjától azért kereste rendszeresen, hogy az eljárás állásáról tájékoztassa őt. Az ügyvéd védence, a nő anyja, 2022 novemberében megtérítette a kárt, ami miatt az ügy indult, a nő ennek ellenére továbbra is hívta és továbbra is üzenetekkel bombázta az ügyvédet, ráadásul három telefonszámról is. Egy év leforgása alatt összesen 1573 alkalommal hívta fel a férfit, és összesen 769 sms üzenetet küldött neki.

Az ügyészség a nőt zaklatás vétségével vádolja, és pénzbüntetés kiszabását indítványozza vele szemben. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni."

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 16. szám - 2024.04.26.
Savaria Fórum 33. évfolyam 16. szám - 2024.04.26.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Kosárlabda: idegenben sem adott esélyt a ZTE-nek a Falco, egy győzelemre a finálétól a sárga-feketék!
Milos Konakov legénysége 96-71-es győzelemmel fektette két vállra a zalaiakat az elődöntő második mérkőzésén.
Ajándékkal érkezett az alpolgármester a Családok Átmeneti Otthonába
Ajándékkal lepte meg Horváth Soma a Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekeket. Az alpolgármester a fizetéséből vásárolt színes ceruzát és krétát. A csomagot kedd délelőtt adta át.
Záporok, zivatarok jönnek május első napjaiban
Holnap még csak délnyugaton, csütörtökön és pénteken már többfelé leszakadhat az ég, írja az idokep.hu.
Isten éltesse, Nádas György!
Ma 62 esztendős. 1962. április 30-án, Budapesten született Nádas György Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész, humorista. Apja Nádas Gábor zeneszerző, zongorista, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Megújult a Szombathelyi Televízió stúdiójának fogadótere
Megszépült a Szombathelyi Televízió stúdiójának fogadótere. Ízléses faburkolatot kapott a lépcső melletti fal, és világítást is szereltek. A felújítás a Falco Zrt. támogatásával valósult meg, a cég 2 millió forinttal segítette a fejlesztést - jelentette be a mai sajtónyilvános eseményen Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője a vállalat képviselői és Horváth Soma alpolgármester jelenlétében. A televízió stúdiójába érkező vendégeket ezentúl letisztult, modern környezet várja.