km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

Zaklatás miatt vádat emelt a kecskeméti ügyészség egy nővel szemben, aki egy év alatt három telefonszámról összesen 1573-szor hívta fel az anyját védő ügyvédet, és még 769 smst is küldött neki, derül ki az ügyészség közleményéből, írja a telex.hu.

Mint olvasható: "A vádirat szerint az ügyvéd a nő anyját védte egy büntetőügyben, a nő pedig 2022 januárjától azért kereste rendszeresen, hogy az eljárás állásáról tájékoztassa őt. Az ügyvéd védence, a nő anyja, 2022 novemberében megtérítette a kárt, ami miatt az ügy indult, a nő ennek ellenére továbbra is hívta és továbbra is üzenetekkel bombázta az ügyvédet, ráadásul három telefonszámról is. Egy év leforgása alatt összesen 1573 alkalommal hívta fel a férfit, és összesen 769 sms üzenetet küldött neki.

Az ügyészség a nőt zaklatás vétségével vádolja, és pénzbüntetés kiszabását indítványozza vele szemben. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni."

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.