km/óra
  2024.02.25., vasárnap  •  Mátyás napja
Hali-ZTE-meccs miatti útlezárás is megkavarja a mindenszentek napi forgalmat Szombathelyen 

Hali-ZTE-meccs miatti útlezárás is megkavarja a mindenszentek napi forgalmat Szombathelyen 

A különböző ünnepre időnként kínosan ügyelő Magyar Labdarúgó Szövetségnek sikerült november 1-re, Mindenszentek napjára időzítenie a Magyar Kupa aktuális fordulóját. Szombathelyen ez egy klasszikus Haladás-ZTE meccset, illetve útlezárást jelent jövő szerda délután és este - abban az időszakban, amikor a temetőlátogatások miatt amúgyis nagy a forgalom a városban.

A Mol Magyar Kupa 16 közé jutásáért november 1-jén 17.15 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Zalaegerszegi TE-t fogadja, írja a haladas.hu és egyben közli a Szombathelyi Rendőrkapitányság felhívását, amelyből kiderül, hogy délután 3 és este kilenc között lezárják a Bartók Béla körutat a Kenderesi utca és a Szűrcsapó utca közötti szakaszon. 

A közlemény teljes szövege: 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság felhívása

A mérkőzés biztosítása során 15:00 óra és 21:00 óra közötti időben az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani Szombathelyen:

- a Bartók Béla körút közúti lezárására kerül sor a Kenderesi utca és a Szűrcsapó utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Zalaegerszegről érkező érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolókat engedi be gyalogosan.

- a hazai szurkolók gépjárműveinek parkolása céljából a Haladás Sportkomplexum Rohonci utca felől megközelíthető parkolója került kijelölésre.

- a Szombathely, Kenderesi utcában található Csónakázó tó parkolója és a Szombathely, Bartók Béla körút 39. szám alatt található Claudius Hotel ún. kavicsos parkolója lezárásra kerül, oda gépjárművek nem parkolhatnak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak