km/óra
  2024.02.22., csütörtök  •  Gerzson napja
Együttműködés: Legyen mindig telt ház!

Együttműködés: Legyen mindig telt ház!

Kedden, a kosárcsapat BL-mérkőzése előtt sajtótájékoztatón jelentették be a felek: együttműködik a jövőben a Falco Volvo Alpok Autó Szombathely és a Weöres Sándor Színház. Első lépésként a színház előadás fotóiból nyílt tárlat az Aréna Savariában. A felvételeket Mészáros Zsolt (Sadness) készítette.

 

A rendezvényen – amelyen megjelent dr. Czeglédy Csaba független városatya, ellenzéki országgyűlési képviselő-jelölt, aki a színház megalapításakor, valamint a Falco első bajnoki aranyérmének megszerzésekor alpolgármestere volt Szombathelynek – Tóth Kálmán (Éljen Szombathely), a klub felügyelőbizottsági elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve azt hogy a városunk méltán büszke lehet a kulturális és a sportéletére.


- Legyen mindig telt ház! Ezzel a szlogennel együttműködést kötött csapatunk a Weöres Sándor Színházzal – fogalmazott Gráczer György, a Falco ügyvezetője. Szabó Tibor színi direktor is aláhúzta: örömteli, hogy létrejött az együttműködés, amely reményei szerint több, más intézménnyel is megvalósul majd. Dr. László Győző (Momentum) sportügyekért felelős alpolgármester a „Mindenki Szombathelyi! rigmust idézte, hozzátéve azt, hogy városunkban valóban sokféle kikapcsolódási lehetőséget lehet találni. Horváth Soma (Éljen Szombathely), a kulturális ügyekért felelős alpolgármester azzal zárta a megnyitót, hogy összefogott a város két legnagyobb közössége. A 2 évad távolság című fotókiállítás az Aréna Savaria első emeletén tekinthető meg. 


Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak