km/óra
  2020.11.27., péntek  •  Virgil napja
Visszatér a Haladáshoz Devecseri Szilárd

Visszatér a Haladáshoz Devecseri Szilárd

Szóban megegyezett a Haladással Devecseri Szilárd - a szombathelyi nevelésű védő 2018-ban igazolt Zalaegerszegre, az ottani szerződést bontotta fel közös megegyezéssel és a zöld-fehérekkel készül.

– Devecseri felbontotta zalaegerszegi kontraktusát és visszatér hozzánk, mert segíteni szeretne a Haladásnak - mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. - Játékosunk kedden már a csapattal együtt készül és hamarosan aláírja fél plusz két évre szóló szerződését.


A védő a Zala Hírlap online verziójának beszélt a váltásról. A lap azt írta, a ZTE kerete is átalakul. "Ahogy azt várni lehetett, lesznek távozók a ZTE FC együttesétől, és főleg azok, akik kevés lehetőséget kaptak az ősszel. Hudák Martin érkezését a hét végén jelentette be az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttese, aztán hétfőn kiderült, hogy Kiss Máté a Győrhöz igazol, ám Devecseri Szilárd és Oleg Golodiuk is szerződést bontott a kék-fehérekkel. Devecseri esete némiképp azért is meglepő, hiszen ő nyolc mérkőzésen tagja volt az őszi kezdőcsapatnak, lőtt egy emlékezetes gólt, mégis távozik" - olvasható az írásban.


– A két ünnep között megkeresett a Szeged, hogy szívesen látna, s mondták, hogy beszéltek Sallói István sportigazgatóval is, aki azt mondta, hogy nem gördítenének akadályt a távozásom elé – mondta Devecseri Szilárd. – A nyáron lejárt volna a szerződésem, s mivel nem beszéltünk a folytatásról, így az első edzés után én kértem, hogy üljünk le egymással. Mégis, ne az ország másik feléből tudjam meg, hogy távozhatok… Sallói István azt mondta, nem akarnak elküldeni, de tavasszal még kevesebb szerepet szánnak nekem. Így viszont a karrierem érdekében inkább a váltás mellett döntöttem. Nevelő egyesületemmel, a Haladással szóban megegyeztem.


Devecseri bombagólja a Kaposvárnak:

 

 

Savaria Fórum 29. évfolyam 43. szám - 2020.11.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Telefonos info-vonalat indít a Markusovszky kórház a betegek hozzátartozóinak
A Markusovszky kórház proszektúrája betelt, külső telephelyek bevonásával oldják meg a halottak tárolását
A nyugat.hu számolt be egy olvasójuk levele nyomán arról, hogy megtelt a szombathelyi Markusovszky kórház proszektúrája. Kérdéseiket elküldték a kórháznak, ma a 24.hu-nak elismerték, hogy valóban így van.
Kurz: Ausztria a nyugati tartományokban kezdi a tömeges tesztelést
Sebastian Kurz osztrák kancellár bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt meghirdetett tömeges tesztelést a nyugati tartományokban, Vorarlbergben, Tirolban és Salzburgban kezdik meg december elején.
Éveken át verték és éheztették a gyerekeiket egy Körmend közeli településen
A Körmendi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat az ellen a Körmend közeli településen élettársi kapcsolatban élő férfi és nő ellen, akik magatartásukkal éveken át veszélyeztették három gyermeküket, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Új helyére került a város adventi koszorúja
legfrissebbek
Törökországban a 30 ezerhez közelít a napi esetszám
Törökországban csütörtökön 29 132 embernél mutatták ki az új típusú koronavírust, így a mutató az előző napi adathoz képest 781-gyel nőtt - közölte a török egészségügyi minisztérium.
Százezres jutalmat kapnak a fővárosi szociális dolgozók
A fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói 100 ezer forint jutalmat kapnak. A főváros meleg étellel segíti a szociális intézményeket, és harmincmilliós kerettel udvarzöldítési pályázatot hirdet meg lakóépületeknek - döntött Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva.
Egy gyerek gyógyulására költi a prémiumát Gulácsi
Gulácsi a 25 milliós prémiumával egy SMA-s gyerek gyógyulásához járult hozzá.
Az európaiak nem gyúrnak eleget
Az európaiak nem végeznek elegendő izomerősítő edzést - derült ki egy friss ausztrál tanulmányból.
Operatív törzs: január végéig meghosszabbították a teljes schengeni belső határszakasz ideiglenes ellenőrzését
A Magyarország teljes schengeni belső határszakaszán ideiglenesen visszaállított határforgalom-ellenőrzést és határőrizetet a kormány január 31-én 24 óráig meghosszabbította - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.