km/óra
  2022.12.08., csütörtök  •  Mária napja
Visszatér a Haladáshoz Devecseri Szilárd

Visszatér a Haladáshoz Devecseri Szilárd

Szóban megegyezett a Haladással Devecseri Szilárd - a szombathelyi nevelésű védő 2018-ban igazolt Zalaegerszegre, az ottani szerződést bontotta fel közös megegyezéssel és a zöld-fehérekkel készül.

– Devecseri felbontotta zalaegerszegi kontraktusát és visszatér hozzánk, mert segíteni szeretne a Haladásnak - mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. - Játékosunk kedden már a csapattal együtt készül és hamarosan aláírja fél plusz két évre szóló szerződését.


A védő a Zala Hírlap online verziójának beszélt a váltásról. A lap azt írta, a ZTE kerete is átalakul. "Ahogy azt várni lehetett, lesznek távozók a ZTE FC együttesétől, és főleg azok, akik kevés lehetőséget kaptak az ősszel. Hudák Martin érkezését a hét végén jelentette be az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttese, aztán hétfőn kiderült, hogy Kiss Máté a Győrhöz igazol, ám Devecseri Szilárd és Oleg Golodiuk is szerződést bontott a kék-fehérekkel. Devecseri esete némiképp azért is meglepő, hiszen ő nyolc mérkőzésen tagja volt az őszi kezdőcsapatnak, lőtt egy emlékezetes gólt, mégis távozik" - olvasható az írásban.


– A két ünnep között megkeresett a Szeged, hogy szívesen látna, s mondták, hogy beszéltek Sallói István sportigazgatóval is, aki azt mondta, hogy nem gördítenének akadályt a távozásom elé – mondta Devecseri Szilárd. – A nyáron lejárt volna a szerződésem, s mivel nem beszéltünk a folytatásról, így az első edzés után én kértem, hogy üljünk le egymással. Mégis, ne az ország másik feléből tudjam meg, hogy távozhatok… Sallói István azt mondta, nem akarnak elküldeni, de tavasszal még kevesebb szerepet szánnak nekem. Így viszont a karrierem érdekében inkább a váltás mellett döntöttem. Nevelő egyesületemmel, a Haladással szóban megegyeztem.


Devecseri bombagólja a Kaposvárnak:

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 44.szám - 2022.12.02.
Savaria Fórum 31. évfolyam 44.szám - 2022.12.02.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Végrehajtást indított a NAV a Haladás futballcsapatát működtető cég ellen
Végrehajtást indított a NAV a Haladás NB II-es csapatát működtető gazdasági társaság, a Szombathelyi Haladás Kft. ellen, írja az mfor.hu
Gyermekszemekben ragyogó karácsonyi fények: látogatás a balogunyomi mesekertben
Szombathelyről érkezve már a 86-os útról szemünkbe tűnik Kurucz József karácsonyi fényekben pompázó balogunyomi portája, mely harmadik éve várja tárt kapukkal a látogatókat advent idején – mesekertnek nevezik a csillogó-villogó ragyogó udvart, s valóban: aki ide betér, akár egy órácskára is, maga mögött hagyhatja a hétköznapi valóságot.
Szeretetből jövök be dolgozni - Szabó Imréné 60 éve a Markusovszky Kórházban
Szabó Imréné Valika, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Szemészeti Osztályának műtős asszisztense a napokban töltötte be 80. évét. 60 éve dolgozik a kórházban, 57 éve a szemészeti műtőben, s eszébe sem jut, hogy abbahagyja a munkát. Múlt héten a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete SHAO-díjjal tüntette ki. A munkahelyén látogattuk meg.
Derült égből kormányinfó: kedd este 11-től eltörölte a kormány a 480 forintos üzemanyagárat, piaci árak érvényesek a kutakon
Este fél 11-kor kezdődött az a kormányinfó, amelyen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Hernádi Zsolt MOL-vezérrel együtt jelentette be, kedd este 11-től megszűnik az üzemanyag-árstop, vagyis a fixált, 480-as ár. Alig félórával később meg is jelent a rendelet a Magyar Közlönyben.
Szombathelyi buszközlekedés: új járat, új menetjegy és bérlet
Új járat, új menetjegy és bérlet a Blaguss Agoránál, erről is tárgyalnak az év utolsó közgyűlésén a képviselők. A társaság további 40 millió forint üzemanyagkompenzáció biztosítását kérte a közgyűléstől.
legfrissebbek
A kormány bulvárlapjai Pataky Attilával és Nagy Feróval fejtették meg a benzinárhelyzetet
A benzinárstop megszünetétéséről kérdezte a Ripost Nagy Ferót, a Bors pedig Pataky Attilát, de hogy miért pont őket, az nem derül ki - írja a Telex.
Decemberi közgyűlés: változó menetrend, pluszkiadások a nehéz gazdasági helyzetben
Elkezdődhet a szentkirályi bölcsőde tervezése, változik a Blaguss menetrendje Herényben, tovább működik az elekromos rollerkölcsönző-hálózat. Többek között ezek a témák szerepelnek a decemberi közgyűlés napirendjén. Novemberben nem tartott rendes ülést a szombathelyi képviselő-testület, ma két hónap aktuális ügyeit vitatják meg. 19 napirendi pontot nyilvánosan, hármat zárt ülésen tárgyal a közgyűlés. A közgyűlést ezúttal is élőben követhetik a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán, valamint honlapunkon is.
A Thököly utcai aluljárót és környékét takarították
A Thököly Imre utcai gyalogos aluljárót és annak környékét takarította ma a Szova NZrt., számolt be Horváth Soma alpolgármester Facebook-posztjában.
Zelenszkij lett az év embere a Time-nál
15 évvel azután, hogy a Time magazin Vlagyimir Putyint választotta meg az Év emberének, 2022-ben Volodmir Zelenszkijt és Ukrajna lelkét nevezte meg az év emberének - írja a Nyugat.
Rosszul lett és fának ütközött a sofőr Gencsapátiban
A Gyöngyösfalu felé tartó gépkocsi vezetője haladás közben rosszul lett és hozzátartozója elmondása alapján az eszméletét is elvesztette. A kocsiban két gyerek is ült, szabályosan bekötve, ők sérülés nélkül megúszták a balesetet.