km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vezetői kinevezés a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál

Vezetői kinevezés a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál

A május 7-i katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezletet megelőzően köszöntötték a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői körében az ellenőrzési szolgálat élére kinevezett szolgálatvezetőt.

Mint hivatalos oldalán írja a katasztrófavédelem, Tölgyesi Levente tűzoltó alezredes több mint húsz éve teljesít szolgálatot a szervezet állományában. 2012-ig gazdasági, majd szakmai területeken teljesített szolgálatot különböző beosztásokban.

2003 és 2006 között anyagi-műszaki alosztályvezető, 2012-ig gazdasági vezető volt, majd 2014-ig a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Hatósági Osztályán kiemelt főelőadóként szolgált. 2015-ig a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának revizora, majd öt évig a Megyei Főügyeleti Osztály főügyeletese volt.

Ezt követően a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Katasztrófavédelmi Hatósági Osztályán dolgozott, mint kiemelt főelőadó, egészen 2022-ig, ezt követően a Megyei Főügyeleti Osztály megbízott osztályvezetője lett, majd az Ellenőrzési Szolgálat vezetését a kinevezése napjáig megbízással látta el.

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kinevezte május 1-i hatállyal az Ellenőrzési Szolgálat vezetői feladatainak ellátásával.

A kinevezést vezetői körben ismertették. Az igazgató gratulált a kinevezéshez, a szolgálati feladati ellátásához erőt és jó egészséget kívánt, egyben meghatározta, hogy a kollegái előtt vezetői példamutatással járjon el a feladatok teljesítése alkalmával.

 

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas VMKI

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.