km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vas megyei rendőrségi elismerések március 15-e alkalmából

Vas megyei rendőrségi elismerések március 15-e alkalmából

Kiemelkedő szakmai munkát végző, hosszú ideje szolgáló Vas vármegyei rendőrök vehettek át kitüntetést, jutalmat.

Március 15-e alkalmából a rendőrség állományában közel négy évtizeden keresztül végzett, kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül Magyarország köztársasági elnöke magyar ezüst érdemkereszt kitüntetést adományozott Illés Attila Róbert r. főtörzszászlósnak, a Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozójának.

Kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a belügyminiszter rendőrségi főtanácsos címet adományozott Tánczos István r. alezredesnek, a Bűnügyi Igazgatóság Elemző-Értékelő Osztálya osztályvezetőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője soron kívül előléptette rendőr alezredes rendfokozatban Tóth László r. őrnagyot, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztályának osztályvezetőjét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője soron kívül előléptette rendőr százados rendfokozatban Tima Gabriella r. főhadnagyot, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Felderítő Alosztályának főnyomozóját.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője pénzjutalomban részesítette Vargáné dr. Kovács Veronika r. alezredest, a Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya Forgalomellenőrző Alosztályának alosztályvezetőjét.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a rendészeti szakterület közterületi végrehajtó szolgálatában végzett kiemelkedő, példamutató teljesítménye elismeréseként pénzjutalomban részesítette Vaspöri Zoltán r. őrmestert, a Körmendi rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya Közrendvédelmi Alosztályának megbízott körzeti megbízottját és Vilics Bence r. törzsőrmestert, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya Belvárosi Rendőrőrsének járőrparancsnokát, valamint Kránitz Tamás Ferenc c. r. főtörzszászlóst, a Celldömölki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Körzeti Megbízotti Csoportjának körzeti megbízottját.

A Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke Vas Vármegye Szolgálatáért Közbiztonsági Tagozata elismerésben részesítette Finta Gábor Imre r. alezredest, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi-Technikai Osztályának kiemelt főtechnikusát.

 

Fotó: Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.
Fejtetőn állt meg egy Mazda pick-up a 84-esen Rábapatynál
A kocsi szombat hajnalban a 84-es főúton Rábapaty határában egy jobbra ívelő kanyarban egyenesen haladt tovább, a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról, majd az árkon áthajtva villanyoszlopnak ütközött és felborult. A Mazdában ketten utaztak, a sofőr és az utas is megsérült.
Plakátügy: új eljárás jön az Alkotmánybíróság döntése nyomán
Az úgynevezett plakátügyben a Kúria korábban megállapította: nem végzett választási tevékenységet az AGORA-Savaria Kulturális és Médiaközpont Nonprofit Kft., valamint két másik önkormányzati cég, a SZOVA NZrt. és a Vásárcsarnok sem a városi identitáskampányhoz kapcsolódó hirdetési plakátok kihelyezésével. A Fidesz-KDNP a döntés ellen alkotmányjogi panaszt nyújtott be, amit az Alkotmánybíróság (AB) megalapozottnak talált, és a Kúria végzését megsemmisítette. A folytatásban ismét a Kúria elé kerül az ügy, a testületnek újra kell tárgyalnia a felülvizsgálati kérelmet.