km/óra
  2024.05.30., csütörtök  •  Janka, Zsanett napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Uniós forrásból újítják fel a Károly Róbert utcát

Uniós forrásból újítják fel a Károly Róbert utcát

Németh Ákos (Éljen Szombathely!), a körzet képviselője számolt be a jó hírről hivatalos Facebook.oldalán.

Posztjában ezt írja: "Nagyszerű híreim vannak ismét! A körzetemben élők tudják a legjobban, hogy a Károly Róbert utca egy nagyon forgalmas út, de sajnos sok más útszakaszhoz hasonlóan, az útburkolat állapota már leromlott.

Most azonban a Városfejlesztési Kft munkatársainak és a városvezetés állhatatos munkájának köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy Európai Uniós forrásból lecseréljük az aszfaltréteget, ehhez az első lépés, hogy a januári Közgyűlés jóváhagyja a tervet!

Szorítsunk együtt, hogy még idén megvalósulhasson ez a felújítás! Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult, hogy idáig eljutottunk.

A részletekről folyamatosan beszámolok!

Éljen Szombathely!"

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
Programajánló – Szombathely: Food & Music Weekend, gyereknap és magyar hősök napja
A május 25-26-ai hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.