km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Újra kiírták a pályázatot a víztorony kávézójának a bérbeadására

Újra kiírták a pályázatot a víztorony kávézójának a bérbeadására

Újra kiírták a pályázatot a Víztorony kávézójának bérbeadására, miután az Agora Szombathelyi Kulturális Központ előző felhívására egyetlen jelentkező sem akadt. A szerződés feltételei nagyrészt változatlanok: a leendő bérlő jövő év februárjától 10 évig üzemeltethetné a kávézót. A bérleti díj  havonta minimum nettó 275 ezer forint, de tavasztól őszig a terasz használatáért is fizetni kell. Ehhez jön még a rezsi és a kávézó berendezésének költsége. Biztosítékként a pályázónak 1 millió forintot kell leraknia, amit beszámítanak a bérleti díjba. Jelentkezni január 14-ig lehet, a részletes feltételek megtalálhatók az Agora honlapján.   

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.