km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Új neve lett a Szombathelyi Jégcsarnoknak

Új neve lett a Szombathelyi Jégcsarnoknak

A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub és a szombathelyi kötődésű Trend Optika Csoport hosszútávú névadó szponzori megállapodást írt alá a Szombathelyi Jégcsarnokot illetően, olvasható a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnökségének közleményében.

 

Mint írják, a megállapodás értelmében a Szombathelyi Jégcsarnok 2023. októberétől 5 évig a TREND OPTIKA JÉGCSARNOK nevet viseli. A szerződést a Látás hónapjának első munkanapján, 2023. október 2-án írta alá Nagyidai Zoltán, a Trend Optika Csoport tulajdonosa és Göncz Szabolcs, a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnöke. A szerződéskötést megelőző egyeztetéseken kiderült, hogy a felek céljai nagyon hasonlóak. A Trend Optika Csoport küldetése az egészségmegőrzés, messzemenőkig elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások és az egészséges életmód támogatása iránt. A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub szintén az egészségtudatos életmód kialakítását tartja legfontosabb célkitűzésének. A két fél együttműködésének is köszönhetően a Trend Optika Jégcsarnok - immáron stabil háttérrel - színvonalas sportolási lehetőséget és körülményeket biztosít a jégkorong utánpótlás-nevelésnek és a szombathelyi nagyközönségnek.


“Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen nagynevű, hosszú távon gondolkodó, és az egészségmegőrzés mellett elkötelezett szponzorral sikerült megállapodnunk. Klubunk vezetése régóta dolgozik azon, hogy stabil infrastrukturális hátteret biztosítson és  kiszámítható jövőt kínáljon a játékosok és a jeges sportok szerelmesei számára. Ez az egyezség komoly mérföldkő a Jégcsarnok és a klub életében.  Reményeim szerint a két fél mellett komolyan profitál belőle a szombathelyi sportélet is.”- mondta Göncz Szabolcs.


“Cégünk immáron több, mint két évtizedes múltra tekint vissza Szombathelyen. Érdekes összecsengés, hogy 2017. december 8-án a Jégcsarnok alapkő letételének napján nyitottuk meg a Trend Optika Palace nevű szaküzletünket, most pedig itt ülünk a csarnokban, és a közös jövőről beszélgetünk.  Azt gondolom, hogy a mostani megállapodással két, nagy álmokat szövögető márka kötött szövetséget egymással, ami elképzelésünk szerint tovább erősíti mind a Trend Optika Csoportot, mind a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klubot. Szerződésünk első körben öt évre szól, de reméljük, hogy ez csak a kezdete egy kölcsönösen előnyös hosszú távú együttműködésnek” – nyilatkozta Nagyidai Zoltán, a Trend Optika Csoport tulajdonosa.

 

Fotó: archív/Nagy Jácint

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.