km/óra
  2024.06.15., szombat  •  Jolán, Vid napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Új neve lett a Szombathelyi Jégcsarnoknak

Új neve lett a Szombathelyi Jégcsarnoknak

A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub és a szombathelyi kötődésű Trend Optika Csoport hosszútávú névadó szponzori megállapodást írt alá a Szombathelyi Jégcsarnokot illetően, olvasható a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnökségének közleményében.

 

Mint írják, a megállapodás értelmében a Szombathelyi Jégcsarnok 2023. októberétől 5 évig a TREND OPTIKA JÉGCSARNOK nevet viseli. A szerződést a Látás hónapjának első munkanapján, 2023. október 2-án írta alá Nagyidai Zoltán, a Trend Optika Csoport tulajdonosa és Göncz Szabolcs, a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnöke. A szerződéskötést megelőző egyeztetéseken kiderült, hogy a felek céljai nagyon hasonlóak. A Trend Optika Csoport küldetése az egészségmegőrzés, messzemenőkig elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások és az egészséges életmód támogatása iránt. A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub szintén az egészségtudatos életmód kialakítását tartja legfontosabb célkitűzésének. A két fél együttműködésének is köszönhetően a Trend Optika Jégcsarnok - immáron stabil háttérrel - színvonalas sportolási lehetőséget és körülményeket biztosít a jégkorong utánpótlás-nevelésnek és a szombathelyi nagyközönségnek.


“Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen nagynevű, hosszú távon gondolkodó, és az egészségmegőrzés mellett elkötelezett szponzorral sikerült megállapodnunk. Klubunk vezetése régóta dolgozik azon, hogy stabil infrastrukturális hátteret biztosítson és  kiszámítható jövőt kínáljon a játékosok és a jeges sportok szerelmesei számára. Ez az egyezség komoly mérföldkő a Jégcsarnok és a klub életében.  Reményeim szerint a két fél mellett komolyan profitál belőle a szombathelyi sportélet is.”- mondta Göncz Szabolcs.


“Cégünk immáron több, mint két évtizedes múltra tekint vissza Szombathelyen. Érdekes összecsengés, hogy 2017. december 8-án a Jégcsarnok alapkő letételének napján nyitottuk meg a Trend Optika Palace nevű szaküzletünket, most pedig itt ülünk a csarnokban, és a közös jövőről beszélgetünk.  Azt gondolom, hogy a mostani megállapodással két, nagy álmokat szövögető márka kötött szövetséget egymással, ami elképzelésünk szerint tovább erősíti mind a Trend Optika Csoportot, mind a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klubot. Szerződésünk első körben öt évre szól, de reméljük, hogy ez csak a kezdete egy kölcsönösen előnyös hosszú távú együttműködésnek” – nyilatkozta Nagyidai Zoltán, a Trend Optika Csoport tulajdonosa.

 

Fotó: archív/Nagy Jácint

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
legfrissebbek
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Baleset történt a 87-es főúton
A szombathelyi tűzoltók végzik a műszaki mentést, írják a vasi katasztrófavédők.
Isten éltesse, Rost Andrea!
Ma 62 esztendős. 1962. június 15-én, Budapesten született Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes (szoprán), érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a 2024-es budapesti olimpia és paralimpia nagykövete. Nemzetközi pályáját Riccardo Muti indította el, aki 1994-ben meghívta a milánói Scalába, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Foci Eb 2024: Szijjártó Péter: minden eddiginél nagyobb konzuli jelenlétet lesz Kölnben a magyar válogatott meccse idején
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter minden eddiginél nagyobb konzuli jelenlétet rendelt el a németországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésének helyet adó Kölnben.
Betontuskónak csapódott egy árokba sodródó Fiat Vasasszonyfa határában
A sofőr egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a jármű irányítása felett. Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon tért le az útról és a felázott árokba sodródott, ahol egy nem várt szilárd akadályba ütközött, írja a 112press.hu.