km/óra
  2024.02.25., vasárnap  •  Mátyás napja
Új aszfaltot kapott a Szőlős utca

Új aszfaltot kapott a Szőlős utca

A Strabag munkatársai hétfőn végeznek a munkálatokkal az utca érintett szakaszán, kedd reggeltől az út ismét szabad a Szőlős utcában, írja Szombathely város Facebook-odala.


A felfestést a forgalom mellett végzik a következő időszakban. Ezzel az úttesten végzett munkák véget érnek, azonban a vendégjárdák, szakaszonként a járdák helyreállítása még heteket igénybe vesz. 


A Blaguss Agora Hungaryvel történt egyeztetés alapján a 21A jelzésű helyijárat november 6-án hétfőn üzemkezdettől áll vissza a normál útvonalára. 

 


Fotó: Szombathely MJV Facebook-oldala

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Ezentúl gyermekfelügyelet is igénylehető az AGORA-nál rendezvények alatt
Az AGORA nemrég egy új kezdeményezést indított útjára, rendezvényei alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak, így a kultúrát szerető család minden tagjának örömteli lehet a kikapcsolódás.
Szereti a baracklekvárt? Rossz hírünk van!
Termelői Facebook-csoportokba egyre több kép kerül fel arról, hogy virágzásnak indultak a sárgabarack fák a Dunántúltól az Észak-Alföldig. Ez azonban nagyon rossz hír a gazdáknak és a fogyasztóknak is, a kajszi ugyanis rendkívül fagyérzékeny, azt pedig nehéz elképzelni, hogy májusig ne érkezzen még fagyhullám az országba.
Kitörte a szalagkorlát lábait az ittas sofőr az M86-oson
A férfi egy enyhe jobbos kanyart egyenesített ki az M86-os autóúton Vép térségében, lezúzta a szalagkorlátot, kitörve annak lábait, ő könnyebben sérült meg. A szonda kimutatta, hogy fogyasztott alkoholt, mielőtt autóba ült, tudósított a helyszínről a 112Press.hu.
A kommunizmus áldozataira emlékezett a városvezetés
A Király utca 14. előtt hajtottak főt és koszorúztak, annál az épületnél, a volt ÁVH-székháznál, ahol a kommunista diktatúra idején az Államvédelmi Hatóság kegyetlenül megkínozta a rendszeridegennek bélyegzetteket. 
Romániában szerezne piacot Homlok Zsolt vasútépítő cége
A Homlok Románia Kft. koncorciumi tagként pályázott egy 65 millió eurós (25 milliárd forintos) Temesvár környéki vasúti megrendelésre.