km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Többször megütötte a lányával szabálytalankodó játékost egy anya a répcelaki kézilabda meccsen

Többször megütötte a lányával szabálytalankodó játékost egy anya a répcelaki kézilabda meccsen

Vádat emeltek azzal a nővel szemben, aki májusban Répcelakon, egy kézilabda meccsen a lányával szabálytalankodó játékost lökdöste, megkarmolta, majd többször megütötte.

 

A Sárvári Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, könnyű testi sértés vétsége és rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint 2023 májusában Répcelakon, az NB II-es bajnoki női kézilabda-mérkőzése után a lányával szabálytalankodó játékost a sportcsarnok aulájában kérdőre vonta, szóváltásba keveredett vele, majd elkezdte lökdösni, karmolni és többször megütötte őt, miközben a sértettet a csapattársai próbálták megvédeni és a vádlottat tőle távol tartani. A vádlott garázda magatartásának az egyik csapat vezetőedzője vetett véget.


A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett és a dulakodás során az órájának a kijelzője is betörött, s ezzel 70.000 Ft rongálási kára keletkezett.


A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.  A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

 

Illusztráció: pixabay.com

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak