km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.

Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.

Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia. A taggyúlés kapcsán dr. László Győző, Szombathely sportért is felelős alpolgármestere is közleményt adott ki.

A Szombathelyi Haladás Kft. tulajdonosai között a szurkolókkal egyetértésben konszenzus van, hogy a női NB I-es, az NB III-as és vármegyei I. osztályban a csapatok indulása továbbra is biztosítva legyen. A társaság felkérte az ügyvezetőt, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség NB III-as licencre vonatkozó határozatában meghatározott dokumentumokat határidőben nyújtsa be

– olvasható a tagok taggyűlési közös közleménye az Akadémia honlapján.

 

A Haladás mai taggyűlése kapcsán dr. László Győző, Szombathely MJV sportért felelős alpolgármestere szerda délután azonos tartalmú közleményt adott ki:

"A Szombathelyi Haladás Kft. tulajdonosai között a szurkolókkal egyetértésben konszenzus van, hogy NB1-es, NB3-as és vármegyei első osztályban a csapatok indulása továbbra is biztosítva legyen.

A Társaság felkérte az ügyvezetőt, hogy az MLSZ NB3-as licence-re vonatkozó határozatában meghatározott dokumentumokat határidőben nyújtsa be."
 

 

Fotó: Nagy Jácint

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.