km/óra
  2024.05.30., csütörtök  •  Janka, Zsanett napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Szombaton debütál az ÖkoPlusz Fesztivál

Szombaton debütál az ÖkoPlusz Fesztivál

A H+ Média és Kulturális Egyesület idén első alkalommal rendezi meg az ÖkoPlusz Fesztivált 2022. szeptember 10-én, szombaton. A helyszín Szombathely zöld szíve, a Kámoni Arborétum.

Szombaton első alkalommal szervezte meg a H+ Média és Kulturális Egyesület az Ökoplusz Fesztivált. A főbb helyszíneken, a Kámoni Fiókkönyvtárban és a  Kámoni Arborétumban rendkívül színes programok várják az érdeklődőket fenntarthatóság, környezetvédelem témájában. A rendezvény fővédnöke Kovács Domokos Péter, Magyarország ENSZ Ifjúsági Küldötte. A fesztiválon programokkal képviselteti magát a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft., a Szova Zrt. és a KIsvárosi Önkéntes Szemédszedők is. A fesztivál ideje alatt a programok és a Kámoni Arborétum díjtalanul látogatható!
Az Arborétum területén, köztük a bejáratnál is, adománygyűjtő doboz lesz elhelyezve. Az adomány teljes összege az 5 éves, agydaganattal küzdő Ármin gyógyulására lesz felajánlva! A fesztivál szervezői: a H+ Média és Kulturális Egyesület, a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtár és a SOE ERTI Kámoni Arborétum.

A programról bővebben az ÖkoPlusz Fesztivál Facebook-oldalán tájékozódhatnak.
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
Programajánló – Szombathely: Food & Music Weekend, gyereknap és magyar hősök napja
A május 25-26-ai hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.