km/óra
  2024.05.30., csütörtök  •  Janka, Zsanett napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
SZKKA: Pörgős meccsen visszavágás

SZKKA: Pörgős meccsen visszavágás

30-24-re verte az Orosháza együttesét a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia alakulata vasárnap este az Aréna Savariában. A lefújást követően Pődör Zoltán vezetőedző elégedetten értékelt.

Hét nap alatt három tétmeccset játszottak Szmolekék: a két bajnokit behúzták, a kupában az esélyesebb győriek jutottak a legjobb négy közé. Az Orosháza elleni sikert követően Pődör Zolrán a klub hivatalos Facebook-oldalán értékelt.

- Noha a harmadik meccset játszották a lányok a héten, nagyon akartak, küzdöttek becsülettel. Jó volt a találkozó dinamikája, támadásban ugyan hibáztunk, a második félidőre összeállt a védekezésünk, amit kértem, visszakaptam a gárdától. 24 gólon tartottuk az ellenfelet, ez rendben van. Vissza akartunk vágni a kék-fehéreknek, ez sikerült, gratulálok a csapatomnak – fogalmazott Pődör Zoltán.

(Fotó: Nagy Jácint/archív)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
Programajánló – Szombathely: Food & Music Weekend, gyereknap és magyar hősök napja
A május 25-26-ai hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.