km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Szirénázó rendőrautók elől menekült három motoros Szombathelyen

Szirénázó rendőrautók elől menekült három motoros Szombathelyen

Szemtanúk szerint a motorosok hosszú kilométereken keresztül menekültek, felhajtott rendszámtáblákkal.

Több olvasó is jelezte a 112Pressnek, hogy szabályokra fittyet hányó motorosok menekültek szirénázó rendőrautók elől Szombathelyen, vasárnap késő délután.

A lap beszámolója szerint a motorosok először a Zanati út végén, a Bálványkő utcánál lévő sportuházati áruháznál borzolta a kedélyeket hangos motorbőgetéssel, majd elindultak a belváros felé. A Szent Márton utcában aztán egy rendőrautó állt eléjük bekapcsolt fényhíddal, valószínűleg itt kezdtek menekülni a Vörösmarty utca irányába és az elmondások alapján több piros lámpánál is áthajtottak.

A három motor a 11-es Huszár út felé folytatta az ámokfutást, behajtottak a Szófia utcába, majd a Szent Imre herceg utca felé vették az irányt. Erről egy olvasó felvételt is készített, de ezen csak két motor látszik, mivel éppen balra kanyarodott, amikor a menekülők odaértek.

A lap információi szerint a motorokat ezután még Herényben is látták, ekkor már legalább három rendőrautó próbálta őket megállítani.

Fotó: 112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.