km/óra
  2024.02.21., szerda  •  Eleonóra napja
Szalmabála-Bosszúállók védekeznek a járvány ellen

Szalmabála-Bosszúállók védekeznek a járvány ellen

Észak-Írországban nem mindennapi ötlettel rukkoltak elő a koronavírus-helyzet kellős közepén.

 

Newtownstewart lakói a mezőre telepített szuperhősökkel a védekezés fontosságára akarják felhívni a figyelmet. 

 

 

 

 

 

Forrás: BBC

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
„Ami szép, ami jó, és amit el kell viselni” – interjú Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógussal
Múlt hónapban töltötte be 90. életévét Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus. A legendás Savaria Táncegyüttes alapítójával, aki sosem bánta meg, hogy a színpad helyett a tanítást választotta, otthonában beszélgettünk.
Lemondott Novák Katalin, utoljára szólt államfőként
Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.
Elhunyt a Virológiai Nemzeti Laboratórium fiatal vezetője
Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában meghalt Jakab Ferenc virológus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
Hétfőn lesz Szombathely bombázásának 79. évfordulója
Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, az ELTE Savaria Egyetemi Központ és a Szent Erzsébet Plébánia az évfordulón kegyeleti megemlékezést tart.
Kelemen Barnabás, Kokas Katalin és Fenyő László zeneművészek mesterkurzusa a Művészetiben
A program a Fesztivál Akadémia Budapest Országjáró mesterkurzus-sorozatának keretében valósul meg.
Az uniós tagállamok megegyeztek az orosz invázió miatt a 13. szankciós csomagról
Elvi megállapodást kötöttek az Európai Unió Tanácsa az orosz invázió miatti 13. szankciós csomagról, jelentette be X-en (a volt Twitteren) a testület soros belga elnöksége. Az uniós országok minisztereit képviselő intézmény egyhangúlag dönt a szankciókról - írta meg a Telex.
Frontális karambol Tanakajdnál
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 87-es főúton, Tanakajd közelében 2024. február 21-én délelőtt. Egy Táplánszentkereszt felől érkező BMW személyautó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és érintőlegesen ütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő Volkswagennel.
Négymilliárdos cigarettafogás a NAV-nál
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói négymilliárd forint értékben foglaltak le ukrán gyártmányú cigarettát. Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményük szerint az elmúlt évek legnagyobb illegális cigarettadepóját fedezték fel.