km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Piás volt, elütött egy biciklist

Piás volt, elütött egy biciklist

Ittasan okozott balesetezett egy szombathelyi sofőr, a rendőrök további nyolc közlekedési balesetnél is helyszíneltek, írja a police.hu.

Mint írják: "Az egyenruhások az éjszaka folyamán Sárváron intézkedtek egy, hatósági jelzés nélkül közlekedő gépjármű vezetőjével szemben. Az igazoltatás során megállapították, hogy a 28 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Keszthelyi Járásbíróság a vezetéstől jogerős határozatával eltiltotta. A gépkocsivezetőt a rendőrök előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. szeptember 27-én 5 óra és 2022. szeptember 28-án 5 óra közötti időben három, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a szombathelyi rendőrök 2022. szeptember 27-én, a kora délutáni órákban, Szombathelyen. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Rohonci utca 5. szám alatt található parkolóban, amikor kanyarodása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére kikanyarodott a parkolóból és összeütközött egy, a Rohonci úton közlekedő kerékpárossal. A helyszíni intézkedés során a gépkocsi vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. A gépkocsivezetővel szemben az ittasság mértékére tekintettel közigazgatási hatósági eljárás indult. A baleset körülményeit pedig a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Könnyű sérüléssel járt az a baleset, amely 2022. szeptember 27-én történt a 8703-as számú úton, Sorkifalud és Vasszécseny között. Egy vasszécsenyi lakos gépkocsival közlekedett Vasszécseny irányából Sorkifalud felé, amikor haladása során az út 7-es kilométerszelvényében autójával lehaladt az úttestről és vízelvezető árokba csapódott. A balesetben két gyermek sérült meg. Az eset körülményeit pedig a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Közlekedési baleset történt 2022. szeptember 27-én, a reggeli órákban a 8439-es számú úton. Egy bejcgyertyánosi lakos személyautóval közlekedett Kám felől Egervölgy irányába, amikor haladása során egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett és gépkocsijával a vízelvezető árokba sodródott. A balesetben a sofőr megsérült. Az eset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak