km/óra
  2024.06.19., szerda  •  Gyárfás napja
Premier League Stories: Szoboszlairól forgattak dokumentumfilmet (előzetessel)

Premier League Stories: Szoboszlairól forgattak dokumentumfilmet (előzetessel)

A Premier League saját gyártású dokumentumfilm-sorozatban mutatja be az angol élvonal főszereplőit, a 70 millióra taksált, 23 éves magyar válogatott csapatkapitányról, Szoboszlai Dominikről (Liverpool) szóló rész szerdán jön ki, itthon a Spíler TV-n és az Arena 4-en lehet majd megnézni.

A Liverpool nyáron Lipcséből igazolt középpályásáról, Szoboszlai Dominikről szóló 27 perces részben a focista apja, Szoboszlai Zsolt, menedzsere, Esterházy Mátyás, rajtuk kívül pedig Gulácsi Péter, Marco Rossi és Jürgen Klopp is szerepelnek. A magyar válogatott legértékesebbnek tartott játékosáról szülővárosában, Székesfehérváron, az MLSZ edzőközpontjában, Telkiben valamint Budapesten is forgattak.

A filmet Magyarországon szerdán a Spíler TV-n, pénteken az Arena 4-en lehet majd megnézni.

A 2018-ban indult Premier League Stories mostani részét legalább 126 országban láthatják majd a nézők, a sorozat korábbi részeit átlagosan 300-400 millióan nézték meg.

Itt a film előzetese: 
 

 

Fotó: Getty Images

címkék
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
Isten hozta az újszülötteket!
Legfrissebb anyakönyvi híreink.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.