km/óra
  2023.12.08., péntek  •  Mária napja
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Pozitív koronavírus-tesztek a Haladásnál a vasárnapi mérkőzés előtt

Pozitív koronavírus-tesztek a Haladásnál a vasárnapi mérkőzés előtt

A játékosok és a stábtagok között is vannak fertőzöttek.

 

Vasárnap 13 órás kezdettel a DEAC együttese ellen folytatódik a Merkantil Bank Liga a Haladás számára a válogatott szünet után. A szombathelyiek hivatalos honlapjukon arról számoltak be a találkozó előtt, hogy a csapatot is utolérte a koronavírus, többen is pozitív tesztet produkáltak. 

 

Mátyus János elmondta, nem feltétlenül így tervezte a csapat a kéthetes szünetet, szerették volna, hogy a sérültek visszatérésével újra teljes legyen a keret. Ez a vírusnak köszönhetően ugyan nem valósulhat meg, de a szombathelyiek szakvezetője leszögezte, bármilyen összeállításban is lép pályára a csapat, mindent meg fognak tenni a győzelemért és csak a három pont elfogadható a hajdúságiak ellen.

 

Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.