km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Pont nélkül maradt az ETO ellen a Haladás-Viktória

Pont nélkül maradt az ETO ellen a Haladás-Viktória

A szombathelyiek az első félidőben jobb helyzetkihasználással akár el is dönthették volna a találkozó sorsát, a szünet után azonban fordult a kocka, és a fölényben játszó győriek a hajrában szerzett két találattal otthon tartották a három pontot.

 

SIMPLE NŐI LIGA, 10. FORDULÓ

ETO FC Győr–Haladás-Viktória FC 3-1 (1-1)

ETO: Bokros – Feketevíziová, Fél, Marácz, Tillinger – Fleck, SALI, HORVÁTH C., Plóner – Nagy K., Gaál

Edző: Tóth Alexandra

Haladás-Viktória: Németh V. – Balázs (Varga B.75.), Horti, Jánosi, Kopcsándi – Balogh – Németh M., Hajba, Harsányi (Németh Zs. 71.) – Németh A., Herczeg

Megbízott edző: Kiss Tamás

Gólszerzők: Sali 8., Horváth C. 77., Feketevíziová 82., ill. Herczeg 34.

 

A múlt heti, Astra elleni vereség után ezúttal zöld-fehér rangadón, Győrben javíthatott a Haladás-Viktória együttese. A szombathelyiek több játékosuk mellett ezúttal vezetőedzőjükre, Szabados Györgyre sem számíthattak, helyette Kiss Tamás klubmenedzser vezette a csapatot. A házigazda kispadján az a Tóth Alexandra ült, aki ugyan korábban egy évet eltöltött a vasi megyeszékhelyen, de sérülése miatt egyetlen bajnoki találkozón sem tudott pályára lépni. 

 

Nem indult jól a találkozó a vendégek számára, a győriek már a 8. percben vezetéshez jutottak Sali távoli lövésével. A gyorsan bekapott gól után rendezték a sorokat a szombathelyiek és átvették a játék irányítását. A kialakított helyzetek alapján akár több góllal is vezethettek volna a fehérmezesek, ezek azonban kimaradtak. Egészen a 34.percig, amikor Németh Adél jobbról beérkező labdáját Herczeg Andrea rúgta a jobb sarokba. 

 

A fordulás után aztán érthetetlen módon egy görcsös Haladás-Viktória volt a pályán, aminek köszönhetően meg is változott a játék képe. Ezúttal a Rába-partiak uralták a mérkőzést, fölényük pedig a 77. percben góllá érett, amivel ismételten náluk volt az előny. A 3-1-es végeredmény egy gyors kontratámadás végén alakult ki, Feketevíziová jegyezte a győriek harmadik találatát. 

 

A szombathelyiek a következő fordulóban, november 21-én az MTK együtteséhez látogatnak.

 

Fotó: ETO FC Győr

 

 

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.