km/óra
  2024.02.25., vasárnap  •  Mátyás napja
Pénzért kényszerítettek szexre egy kiskorút Szombathelyen

Pénzért kényszerítettek szexre egy kiskorút Szombathelyen

A Vas Megyei Főügyészség ügyeletes ügyésze indítványozta annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását, akiket a Pest megyei rendőrök csütörtökön vettek őrizetbe, mert 2021 tavaszán kiskorút kényszerítettek szexuális cselekmények végzésére Szombathelyen.

 

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. április közepétől május végéig terjedő időben Szombathelyen a kiskorú sértettet napi 4-5 alkalommal erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette pénzért szexuális cselekmények végzésére, míg nőismerőse vette át a szexuális cselekmények ellenértékét és ha a sértett ellenkezett, a fiatal lány bántalmazására bíztatta a bűntársát.


A Vas Megyei Főügyészség a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelését.


A Szombathelyi Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója szombaton elrendelte egy hónapra a gyanúsítottak letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően.
 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Szombathelyi Haladás - Tiszakécske 0-0 (Cikkünk folyamatosan frissül!)
A Merkantil Bank liga 22. fordulójában a zöld-fehérek a Tiszakécskét látják vendégül.
Ezentúl gyermekfelügyelet is igénylehető az AGORA-nál rendezvények alatt
Az AGORA nemrég egy új kezdeményezést indított útjára, rendezvényei alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak, így a kultúrát szerető család minden tagjának örömteli lehet a kikapcsolódás.
Szereti a baracklekvárt? Rossz hírünk van!
Termelői Facebook-csoportokba egyre több kép kerül fel arról, hogy virágzásnak indultak a sárgabarack fák a Dunántúltól az Észak-Alföldig. Ez azonban nagyon rossz hír a gazdáknak és a fogyasztóknak is, a kajszi ugyanis rendkívül fagyérzékeny, azt pedig nehéz elképzelni, hogy májusig ne érkezzen még fagyhullám az országba.
Kitörte a szalagkorlát lábait az ittas sofőr az M86-oson
A férfi egy enyhe jobbos kanyart egyenesített ki az M86-os autóúton Vép térségében, lezúzta a szalagkorlátot, kitörve annak lábait, ő könnyebben sérült meg. A szonda kimutatta, hogy fogyasztott alkoholt, mielőtt autóba ült, tudósított a helyszínről a 112Press.hu.
A kommunizmus áldozataira emlékezett a városvezetés
A Király utca 14. előtt hajtottak főt és koszorúztak, annál az épületnél, a volt ÁVH-székháznál, ahol a kommunista diktatúra idején az Államvédelmi Hatóság kegyetlenül megkínozta a rendszeridegennek bélyegzetteket.