km/óra
  2024.04.23., kedd  •  Béla napja
19/19: Sima SZKKA-siker a Tisza-parton

19/19: Sima SZKKA-siker a Tisza-parton

Szegeden folytatta remek sorozatát a szombathelyi együttes: a 19. fordulóban sem hibázott Vida Gergő alakulata.

Gyors gólváltás után a mieink vették át a vezetést, a 7. percben Szeberényi találatával már 1-4 állt az eredményjelzőn. Próbált zárkózni a Tisza-parti alakulat, de Kulcsárék tartották a különbséget (11. p. 3-6). A vasiak védekezése rendben volt, támadásban pedig rendre betaláltak Kazaiék.

A játékrész közepén kissé kapkodóvá vált a játék, több hiba is csúszott a játékba mindkét oldalon, de a differencia nem csökkent (20.  p.: 5-11).

A vasiak magabiztosak voltak, a sereghajtó lelkesen játszott, de Vida Gergő együttese tovább növelte előnyét (23. p.: 7-14).

Az első félidő végére kissé csapkodóvá vált a játék, de Szmolekék magabiztosan őrizték előnyüket (11-17).

Szmolek találatával kezdődött a második harminc perc, Vadkerti Attila alakulata ugyan igyekezett tartani a lépést Böhmékkel, de a kék-fehérek rendre betaláltak (38. p.: 15-22). A félidő derekára végleg eldőlt a két pont sorsa, Szeberényi gólja immár nyolcgólos vezetést jelentett (42. p.: 16-24).

A hajrában az SZKKA tovább növelte az előnyét, így magabiztosan gyűjtötte be a szezonban immár a 19. bajnoki győzelmet.


PC Trade Szeged NKE – SZKKA  25-34  (11-17)

SZKKA: Csatlós, Christea (kapusok) – Pődör R., Pálffy 3, Kulcsár 5, Pődör B. 10, Varga, Szeberényi 5, Szmolek 4, Böhm 4, Balogh, Kazai 2, Gönczöl 1. Vezetőedző: Vida Gergő.

(Fotó. szombathelyikezilabda.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Futsal: pazar gólok, tükörsima győzelem, kiütötte a Haladás a második Kecskemétet
Felipe Conde legénysége 6-0-val intézte el legfőbb üldözőjét a felső-házi rájátszás 8. játéknapján.
Vármegyei II. osztály, északi csoport: nagy győzelmet aratott a Répcelak, a Bozsok és a Kemenesalja is hétgólos mérkőzésen diadalmaskodott
Bobán és Gércén is potyogtak a gólok: előbbi 4-4-es döntetlent játszott a Gencsapátival, míg utóbbi 3-2-es hazai sikert könyvelhetett el a Szeleste ellen. Az Alsóújlak, a Sé, valamint a Pecöl is idegenben tudott nyerni, utóbbi pedig a Sé Lukácsháza elleni sikerének köszönhetően a tabella élére állt.
A Derkovitson folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció Szombathelyen
Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak, szükség szerint újrafestik a parkolóhelyeket, és takarítás közben a fametszési és parkfenntartási munkákat is elvégzik.
Ne vigyük haza a madárfiókákat és az állatkölyköket!
Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).
Vigyázat! Megint csalók élnek vissza az MNB nevével és logójával
Újabb csalási kísérletben igyekeznek csalók hitelesnek tűnni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevével és logójával: egy most terjedő e-mailes csalásban bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rábírni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le – közölte az MNB hétfői közleményében, kiemelve hogy a jegybank nem készít és támogat víruskezelő programot sem lakossági, sem vállalati ügyfelek számára.