km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Párás volt az ablak, belehajtott egy álló buszba egy sofőr Szombathelyen

Párás volt az ablak, belehajtott egy álló buszba egy sofőr Szombathelyen

Későn vette észre.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Rohonci úton pénteken délelőtt – adta hírül a 112Press.

Egy belváros felé tartó Hyundai személygépkocsi vezetője későn vette észre a sávjában, egy buszmegállóban álló buszt. A sofőr próbált korrigálni, de nekiütközött a 9-es helyijáratos autóbusz hátuljának.

A 112Pressnek azt mondta az autót vezető asszony, hogy a közelből indult és menet közben bepárásodott a kocsi szélvédóje. Hiába kapcsolta nagyobb fokozatra a ventilátort, az nem működött.

A sofőr hozzátette, hogy néhány órával korábban érkezett a Szűcsapó utcához, akkor még működött a szellőztető rendszer, de elismerte a felelősségét a balesetért.

A lap emlékeztet, körülbelül két héttel ezelőtt Újperinten történt hasonló baleset a busztársaság egy másik ilyen járművével, mely azóta is szervízben van.

 

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.