km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Oszlopot tört egy Audi Szombathelyen, elsétált a sofőr

Oszlopot tört egy Audi Szombathelyen, elsétált a sofőr

Órákkal a baleset után jelentette be valaki, hogy egy megrongálódott villanyoszlopot és a közelében egy összetört Audit lát a szombathelyi Rumi úton.

 

Feltehetőleg az éjszakai órákban történt a baleset a szombathelyi Rumi úton, a jelzés délelőtt 9 óra környékén érkezett a rendőrségre, írja a 112Press. A nyomok alapján a belváros felől érkező, vagy a Kispityer Halászcsárda előtt megfordulni próbáló Audi eddig tisztázatlan körülmények között nekihajtott egy villanyoszlop beton lábának. Az ütközéstől a betonláb eltörött, a személyautó két első légzsákja kinyílt.


Egy közelben lakó férfi azt mondta, hogy ő a csattanásra nézett ki az ablakon, de azt hitte, hogy az Audi annak az oszlopnak ütközött, ami mellett megállt. Azon pedig nem látszott sérülés.


A gépjármű mellett két fiatal beszélgetett egy ideig, majd elhagyták a helyszínt.


Személyi sérülés feltételezhetően nem történt. Ennek ellenére ilyen esetben a sofőrnek kötelessége értesíteni a hatóságokat, mivel egyrészt másnak anyagi kárt okozott, másrészt az eltört oszlop balesetveszélyt jelent, ha pl. az úttestre, járdára, házra zuhan.


Az áramszolgáltató cserélni fogja az oszlopot, ennek ideje alatt a Rumi út érintett szakaszán áramszünetre kell számítani.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint