km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Őszi utcatakarítás a Március 15. téren

Őszi utcatakarítás a Március 15. téren

Ma kezdték meg a Szova munkatársai a Március 15. tér és a tér környéki parkolók megtisztítását.

Tegnap a Széll Kálmán utcában (Savaria Nagyszállótól - Wesselényi M. utcáig) folytatódott a SZOVA Nonprofit Zrt. őszi utcatakarítása.
Munkatársaink ezekben a percekben kezdik meg a Március 15. tér és az ott található parkolók megtisztítását - áll a Szova Zrt. mai Facebook-közleményében.

A szombathelyi közterület-felügyelet munkatársainak segítségével zárták le a Március 15. tér környékének parkolóit október 20-án, hogy az autók ne parkoljanak be a területre, így másnap folytatódhatott az őszi utcatakarítás. Péntek reggel nagyobb egységgel vonult ki a területre SZOVA NZrt., seprőautókkal és kézi erővel takarították a járda melletti és az útszéli területeket, továbbá itt is eltávolították az esővíz elvezetőkről a lerakódott szennyeződéseket. Az őszi utcatakarítási munkálatokat november első hetében folytatják a SZOVA NZrt. munkatársai.

Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.