km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Órákkal korábban vásárolt Chrysler gyulladt ki a M86-oson

Órákkal korábban vásárolt Chrysler gyulladt ki a M86-oson

A Szombathely irányába tartó Chrysler Pósfa közelében füstölni kezdett az M86-os autóúton. Az autót vezető fiatalember elakadásjelzővel kihúzódott a szalagkorlát mellé. Ennek köszönhető, hogy nem olvadt meg az aszfalt, miután másodpercekkel később lángok csaptak elő a motortérből.

 

A sofőr elmondása alapján először égett műanyag szagát észlelték, majd másodpercekkel később már füstöt is láttak, írja a 112press. Azonnal félreállt az út szélére. A gépkocsiban volt porral oltó, azonban azzal már nem tudták megfékezni a lángokat, csak egy kicsit késleltetni a terjedést. A sárvári tűzoltók kiérkezésére a motortér teljes terjedelmében lángolt. A tüzet gyorsan eloltották, személyi sérülés nem történt.


Az autó vezetőjétől megtudták, hogy a használt, benzines Chryslert Budapesten vásárolta, néhány órával korábban, autókereskedőtől. A fiatalember hosszabb ideig keresgélte a számára megfelelő autót, azonban még 200 kilométert sem tehetett meg vele, mielőtt kiégett a motortér.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

kapcsolódó cikkek
Autó égett az M86-oson Pósfánál
Autó égett az M86-oson Pósfánál
kapcsolódó cikkek
Autó égett az M86-oson Pósfánál
Autó égett az M86-oson Pósfánál
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.
Folytatódik a meleg, napsütéses idő
Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.