km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Online megbeszélést tartott a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Online megbeszélést tartott a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Megtartotta az év utolsó ülését a szombathely Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a városházán, - a járványügyi helyzet miatt most online formában, áll a város honlapján.

 

A tagok döntöttek az Agora által benyújtott kérelem támogatásáról, melynek során online programokat szerveznek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt 2021. január és február hónapokban. Szó esett a 2021. év elején történő szakmai társelnök személyének megválasztásáról és a jelöltállítási folyamatokról. Az új szakmai társelnök elsődleges feladata a város, új drogellenes stratégiája dolgozásásának koordinálása, a szakmai folyamatok irányítása, valamint a média megjelenések szakmai tematikájának összeállítása a jövő évre.


Kelemen Krisztián, társadalmi elnök tájékoztatást adott a Debreceni KEF által szervezett ESPAD kutatás magyarországi eredményeiről szóló előadásról, melyet online, dr. Elekes Zsuzsanna egyetemi tanár tarott meg egy héttel ezelőtt.

 

Fotó: szombathely.hu

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.