km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Nyugdíjas iskolaigazgatók találkoztak

Nyugdíjas iskolaigazgatók találkoztak

Nyugdíjas és jelenlegi iskolaigazgatókat köszöntött csütörtök délután dr. Nemény András polgármester a Vas Megyei Szakképző Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégiumában, az egykori Orlayban. A rendezvény estebéddel zárult: a pedagógusokat az önkormányzat sok finom ételre vendégelte meg.

A szakképző intézet diákjainak kulturális műsorával kezdődött az esemény, majd dr. Sárayné Süle Gabriella, az intézmény vezetője szólt a nyugdíjas és jelenlegi direktorokhoz.

- Hatalmas boldogság számunkra, hogy hét esztendő után ismét iskolánk adhat otthont e nemes kezdeményezésnek – fogalmazott dr. Sárayné Süle Gabriella.

Dr. Nemény András köszöntötte az intézmények egykori és jelenlegi vezetőit, a hivatal munkatársait.

- Örülök, hogy itt lehetek, sajnos, tavaly nem tudtam eljönni a rendezvényre. Pontosan emlékszem viszont arra, hogy milyen érzés volt négy esztendeje, még vezetői tapasztalat nélkül ide érkezni. Most már nekem is van rutinom, de egy iskolát vezetni más minőség – több, kisebb közösséget kell összhangban működtetni. Hálásak vagyunk önöknek a munkájukért. Ha a nyugdíj elérkeztével felteszik maguknak a kérdést, hogy mindez megérte? Mi, szombathelyiek biztosan igennel válaszolunk. A városunk nevében köszönet még egyszer a sok lemondással járó, fáradhatatlan munkájukért – zárta szavait a polgármester, aki külön kiemelte Krizmanichné Magyari Klárának, az Egészségügyi és Közszolgálati osztály egészségügyi, kulturális és köznevelési iroda gazdálkodási ügyintézőjének a szervezőmunkáját.

A rendezvény estebéddel zárult: a pedagógusokat az önkormányzat sok finom ételre vendégelte meg. 

(Fotó: Bonyhádi Zoltán)

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.