km/óra
  2021.01.24., vasárnap  •  Timót napja
Nem sikerült a pontszerzés a Haladás-Viktóriának a Kelen otthonában

Nem sikerült a pontszerzés a Haladás-Viktóriának a Kelen otthonában

A hajrá-beli gólzáporból a hazaiak jöttek ki jobban, így Könczey Zsolt együttese otthon tartotta a három pontot.

 

SIMPLE NŐI LIGA, 8. FORDULÓ

KELEN SC - HALADÁS-VIKTÓRIA FC 3-2 (0-1)

Kelen: Erős – Medeiros (Terhes 88.), Árvay, Alves, Horváth L. – BALÁZS E. (Tarpataki 88.), Tagyi, Tatai (Nyéki 92.), Zágonyi (Haraszti 46.) – dr. Tatai, ÁCS

Vezetőedző: Könczey Zsolt

Haladás-Viktória: Németh V. – Balázs K., Horti, Jánosi, Kopcsándi – Balogh – Németh M. (Kovács V. 67.), Hajba, Harsányi (Simon 85.) – Németh A., Herczeg

Vezetőedző: Szabados György

 

A Simple Női Liga 8. fordulójából elmaradt mérkőzését pótolta ma kora délután a Haladás-Viktória a Kelen SC otthonában. A szombathelyiek győzelmi reményekkel utaztak a fővárosba, szerették volna feledtetni az elmúlt vereségeket, különösen a legutóbbi, MTK elleni találkozót.

 

A vendégeknél volt többet a labda a mérkőzés első szakaszában és több helyzetet is sikerült kialakítaniuk, ezeket azonban nem sikerült értékesíteni. Egészen a 36. percig, amikor Németh Zsófia talált a hálóba, ezzel megszerezte a vezetést a szombathelyieknek. A szünetig már nem változott az eredmény, Szabados György együttese így előnnyel mehetett az öltözőbe. 

 

A folytatásban a talaj nem túl jó állapotának is köszönhetően nem igazán alakult ki szép játék, főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Az 55. percben egy távoli kísérlet után egyenlíteni tudott a Kelen, majd miután hosszabb ideig ismét a mezőnyjáték dominált, a hajrában mindkét oldalon előkerültek a góllövő cipők. A 82. percben a hazaiak jutottak előnyhöz, ám rögtön utána Balázs Krisztina egyenlíthetett volna, de óriási helyzeténél menteni tudott a fővárosiak védelme. Nem sokkal később egy szabadrúgás után már kétgólos volt a házigazda előnye, de Herczeg Andrea mindössze két perc elteltével szintén egy szabadrúgás után válaszolni tudott. Az egyenlítés már nem jött össze a Haladás-Viktóriának, harcos, küzdős mérkőzésen sikerült a Kelennek begyűjtenie a győzelmet.

 

A magyar női labdarúgó-válogatott december 1-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik Izland ellen hazai környezetben, ezt követően a Ferencváros együttese érkezik Szombathelyre.

 

Fotó: Nagy Jácint

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 1. szám - 2021.01.15.
Savaria Fórum 30. évfolyam 1. szám - 2021.01.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
150 új munkahely az 500 mellé: 45 millió euróból készül el az EO bevásárlóközpont új része Felsőőrött
A Rutter Immobilien Gmbh 45 millió eurós befektetéssel új bevásárlóközpontot épít Felsőőrött (Oberwart) az EO mellé, írja a meinbezirk.at.
Február 8-tól kezdhet lazítani Ausztria, a vendéglátás és turizmus újranyitásáról február közepén döntenek
Sajtótájékoztatón jelentette be az osztrák kormány, hogy a december végén elrendelt zárást február 7-ig meghosszabbítja. Emellett az új vírusvariáns gyors terjedése miatt január 25-től elrendelte az FFP2-es maszkok viselését a kereskedelemben és a tömegközlekedésben, a védőtávolságot pedig 1-ről 2 méterre emelték.
Ausztria: hírügynökségi információk szerint február 7-ig marad a lezárás, a vendéglátás és a turizmus február végén indul újra
Az APA hírügynökség szombat késő este közzétett információi szerint február 7-ig meghosszabbítják az koronavírus-járvány miatt december végén elrendelt lezárás szabályait. A kormány vasárnap hivatalosan vasárnap jelenti be a döntéseket. 
Koronavírus-járvány Ausztria: vasárnap jelenti be a kormány az új intézkedéseket
Ausztriában a tartományi vezetők után a szakértők is egyetértettek abban, hogy a decemberi zárás intézkedéseit meg kell hosszabbítani, így elképzelhető, nem lesz lazítás január 24-től. Döntés és hivatalos bejelentés vasárnap várható
Az éttermek és szállodák pünkösdig nem számíthatnak újranyitásra Frissítés: a kormány cáfol, nincsen ilyen döntés
Levelet kaptak a Magyar Turisztikai Ügynökségtől (MTÜ) a hazai szállodások és éttermesek azzal kapcsolatban, hogy pünkösd előtt ne számítsanak nyitásra. A kormány cáfolta, hogy ilyen döntést hozott volna.
legfrissebbek
Óriási küzdelemben kapott ki Kaposváron a Falco
Gasper Okorn együttese előbb ledolgozta hátrányát, majd megfordította a mérkőzést, az utolsó percekbeli adok-kapokból viszont a somogyiak jöttek ki jobban.
Síntörés miatt nem járnak a vonatok Hegyfalu és Ölbő-Alsószeleste között
Szlávik: az engedélyezett védőoltások hatékonyak és biztonságosak
Azok a védőoltások, amelyeket a hatóságok engedélyeznek - legyenek akár hagyományos módon vagy korszerű, új technológiával előállítva - egyaránt hatékonyak és biztonságosak - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szombaton a közmédiának.
Ötgólos hátrányból is felállt, mégis búcsúzott a Magyar Kupától az SZKKA
A szombathelyiek többször is bizonyították, hogy nagy tartás van bennük, a végén mégis a vendégek örülhettek a győzelemnek.
Renault kisbusz borult az oldalára Nick közelében, zuhogó esőben
Répcelak irányába tartott egy német rendszámú kisbusz szombaton délután, amikor Nick előtt a jármű megcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldalon árokba sodródott, és az oldalára dőlt.