km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Nem sikerült jól a főpróba, vereséget szenvedett a Haladás-Viktória az utolsó felkészülési mérkőzésén

Nem sikerült jól a főpróba, vereséget szenvedett a Haladás-Viktória az utolsó felkészülési mérkőzésén

Szabados György együttesének megvoltak a lehetőségei, hogy gólokat szerezzenek, azonban nem sikerült őket értékesíteni, az osztrákok pedig kihasználták a helyzeteiket, és 5-1-es győzelmet arattak a szombathelyiek fölött.

 

Szombaton lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzést a Simple Női Liga rajta előtt a Haladás-Viktória csapata-számolt be róla a klub Facebook oldala. Szabados György együttese az osztrák Sturm Graz együtteséhez látogatott. A vendégek dolgát nem könnyítette meg, hogy mind a két kapusuk, Bíró Barbara, és Csapó Zsófia is sérült volt, így a hazaiak kapusai védtek egy-egy félidőt a szombathelyieknél. Rekkenő hőségben játszottak a csapatok, ráadásul a mérkőzés 40 perccel később keződött az eredeti időpontnál. 

 

Fizikálisan és gyorsaságban ugyan jobbak voltak osztrákok, a vasiaknak azonban így is megvoltak a lehetőségeik, hogy gólt, gólokat szerezzenek az első félidőben, de a helyzetek kimaradtak. Ezt meg is büntették a hazaiak, és a szünetre négygólos előnyre tettek szert. A második játékrészben ment előre becsülettel a szombathelyi együttes, az új szerzemény, Szil Tünde révén össze is jött a becsületgól, de ez csak szépségtapasz volt, az osztrákok is szereztek még egy találatot, így alakult ki végül az 1-5-ös végeredmény. 

 

A két csapat között ugyan nem volt négy gólnyi különbség, a szombathelyiek hibáit azonban könyörtelenül kihasználták az osztrákok, akik jobban koncentráltak és élesebbek voltak a kapu előtt.

 

A Haladás-Viktória legközelebb már bajnoki mérkőzésen lép pályára. A vasiak az első fordulóban augsztus 15-én szombaton a Kelen SC együttesét fogadják a Király Sportlétesítményben. 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.