km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Nem állt meg a táblánál – Mazda tolt Suzukinak egy Fordot

Nem állt meg a táblánál – Mazda tolt Suzukinak egy Fordot

A német rendszámú gépkocsi vezetője figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe és a jármű ütközött egy szabályosan közlekedő autóval, amit egy Állj, elsőbbségadás kötelező! táblánál álló gépkocsinak lökött.

 

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt hétfőn délelőtt Szombathelyen, a Bocskai István körút és a Semmelweis Ignác utca kereszteződésében, írja a 112Press. A Bocskai körúton érkezett egy német Rendszámú Mazda, amelynek fiatal vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe és ütközött a menetirány szerinti jobb oldalról érkező Forddal.


A balesetben vétlen sofőr autója egy Nádasdy Ferenc utcában Stop táblánál álló Suzukinak ütközött. Az okozó elismerte a felelősségét és mivel senki sem sérült meg, ezért helyszíni szemlére sem volt szükség. 


A balesetet okozó nő helyszíni bírságot kapott.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.